ΑρχικήinetΤο Zoom Escaper σας επιτρέπει να σαμποτάρετε τα Zoom meetings σας!

Το Zoom Escaper σας επιτρέπει να σαμποτάρετε τα Zoom meetings σας!

Zoom Escaper

Τον τελευταίο χρόνο, η τηλεδιάσκεψη έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Ωστόσο, κάποια στιγμή όλη αυτή η διαδικασία γίνεται πολύ κουραστική. Ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία τηλεδιάσκεψης είναι το Zoom. Αν το χρησιμοποιείτε κι εσείς, και θέλετε να αποφύγετε ένα meeting, τότε υπάρχει η λύση: Το Zoom Escaper! Πρόκειται για ένα δωρεάν web widget που σας επιτρέπει να προσθέσετε ψεύτικα ηχητικά εφέ κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης μέσω Zoom και σας δίνει την ευκαιρία να τα χρησιμοποιήσετε ως δικαιολογία για να εγκαταλείψετε τη συνομιλία.

Δείτε επίσης: Zoom video call: Πρακτικές ασφάλειας / απορρήτου που πρέπει να γνωρίζεις

Το Zoom Escaper προσφέρει πολλές επιλογές ήχων. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε σκύλους που γαβγίζουν, θορύβους, μωρά που κλαίνε κλπ. Δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη Sam Lavigne και είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να κατεβάσετε ένα δωρεάν λογισμικό ήχου που ονομάζεται VB-Audio και δρομολογεί τον ήχο σας μέσω του website. Έπειτα, αλλάζετε την είσοδο του ήχου στο Zoom, ώστε ο ήχος να μην έρχεται από το μικρόφωνό σας, αλλά από το VB-Audio.

Δείτε παρακάτω ένα tutorial, για το πώς γίνεται η εγκατάσταση:

Εάν χρησιμοποιείτε το Zoom Escaper, εσείς δεν μπορείτε να ακούσετε τα ηχητικά εφέ. Ωστόσο, σύμφωνα με κάποιες δοκιμές που έγιναν, τα σχόλια για τα ηχητικά εφέ ήταν τα εξής:

  • Κατασκευή: “Ακούγεται σαν να βρίσκεσαι όντως στη μέση ενός εργοταξίου. Νομίζω ότι οι ήχοι πρέπει να είναι λίγο πιο πνιχτοί για να είναι πιο αληθοφανείς, αλλά είναι πολύ καλό”.
  • Θρήνος: “Αυτά είναι λυγμοί ενός άνδρα. Αλλά ποιος κλαίει – είναι ο συγκάτοικος σου, ο σύντροφός σου;”
  • Κακή σύνδεση: “Αυτό λειτουργεί πολύ καλά. Ο ήχος σας δεν ακούγεται καλά. Βγείτε από την κλήση”.
  • Echo: “Εξαιρετικά ενοχλητικό και πολύ πειστικό. Αυτό ακούγεται σαν μια κατεστραμμένη σύνδεση Zoom. Αν κάποιος συνομιλητής μου είχε αυτό το θέμα, θα του έλεγα να το διορθώσει. Δεν θα ήταν εφικτό να γίνει τηλεδιάσκεψη με αυτό”.
  • Άνεμος: “Αν προσπαθούσατε να απαλλαγείτε από τη δουλειά, δεν είμαι σίγουρος πώς θα δικαιολογούσατε πειστικά την ανεμοθύελλα μέσα στο γραφείο σας”.
  • Σκύλος: “Αυτό ακούγεται πολύ αληθινό. Ακούγεται σαν ένα σκυλί που γαβγίζει έξω”.
  • Αναστατωμένο μωρό: “Αυτό το μωρό ακούγεται αρκετά αναστατωμένο! Αυτό είναι σίγουρα κάτι που θα έπρεπε να πάτε να ελέγξετε! Πηγαίνετε να φροντίσετε το μωρό σας”.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των δοκιμαστών, το ηχητικό εφέ του Zoom Escaper με το αναστατωμένο μωρό είναι ίσως η καλύτερη δικαιολογία, σε περίπτωση που θέλετε να γλιτώσετε ένα meeting στο Zoom, αλλά αυτό φυσικά προϋποθέτει ότι οι συνομιλητές σας γνωρίζουν ότι έχετε πράγματι ένα μωρό.

Δείτε επίσης: Το Zoom προσθέτει υποστήριξη 2FA σε όλους τους χρήστες

Το Zoom Escaper δεν είναι το πρώτο project του Lavigne που προκαλεί επίτηδες προβλήματα στον υπολογιστή. Το Slow Hot Computer, που το δημιούργησε το 2016, είναι ένα site που κάνει τον υπολογιστή σας να λειτουργεί αργά. “Χρησιμοποιήστε το στην εργασία για να μειώσετε την παραγωγικότητά σας“, λέει ο Lavigne.

Δείτε επίσης: Δικηγόρος γίνεται viral, αφού εμφανίστηκε σαν γατάκι σε δίκη μέσω Zoom

Μιλώντας στο The Verge, ο Lavigne αναφέρει ότι τα projects του στοχεύουν στη: “Σκόπιμη επιβράδυνση, μείωση παραγωγικότητας, αυτο-σαμποτάζ κ.λπ.” Όταν ρωτήθηκε γιατί αυτές οι αξίες ήταν σημαντικές για αυτόν, ο Lavigne δεν απάντησε.

Πηγή: The Verge

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS