ΑρχικήinetΕσείς πόσο συχνά κάνετε ενημερώσεις ασφαλείας στο κινητό σας;

Εσείς πόσο συχνά κάνετε ενημερώσεις ασφαλείας στο κινητό σας;

Μετά την πρόσφατη αποκάλυψη της Samsung, ότι θα δώσει στα τηλέφωνά της ενημερώσεις ασφαλείας για τέσσερα χρόνια, είναι λογικό κάποιοι να αναρωτηθούμε πότε ήταν η τελευταία φορά που ενημερώσαμε τη συσκευή μας.

ενημερώσεις ασφαλείας

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η Samsung αποκάλυψε ότι θα ενημερώνει τα τηλέφωνά της από τώρα και στο εξής για τέσσερα χρόνια. Αυτή η αλλαγή, θα ισχύει τόσο για επερχόμενες συσκευές, όσο και για τηλέφωνα τόσο παλιά όσο η σειρά Galaxy S10. Είναι πιθανό ότι κι άλλοι κατασκευαστές θα προχωρήσουν σε αυτήν τη δέσμευση για τα νέα τηλέφωνα, καθώς η Google και η Qualcomm ανακοίνωσαν ότι οι συσκευές που λειτουργούν με Snapdragon 888, θα πρέπει να είναι σε θέση να δεχτούν ενημερώσεις ασφαλείας για τέσσερα χρόνια. Ωστόσο η δέσμευση της εταιρείας και για παλαιότερες συσκευές, την καθιστά πρωτοπόρο της ενημέρωσης Android.

Εάν παρακολουθήσουμε τις συνήθειες ενημερώσεων που ακολουθούν οι άνθρωποι ανά τον κόσμο, αποκαλύπτεται μία πολύ ενδιαφέρουσα εικόνα. Οι περισσότεροι χρήστες, φαίνεται να ενδιαφέρονται μόνο για μεγάλες και σημαντικές αναβαθμίσεις των εκδόσεων Android, που προσθέτουν νέες λειτουργίες ή επανασχεδιασμούς, αλλά οι μηνιαίες ενημερώσεις κώδικα που διατηρούν το κινητό τους ασφαλές δεν είναι τόσο δημοφιλείς. Οι χρήστες συχνά εντυπωσιάζονται από τις επιπλέον δυνατότητες ή επιλογές προσαρμογής, αλλά βασικά πράγματα όπως η ψηφιακή τραπεζική, οι επικοινωνίες και ακόμη και η ασφαλής χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που εξαρτώνται από την ασφάλεια του smartphone, φαίνεται να μην τους είναι τόσο ενδιαφέροντα.

ενημερώσεις ασφαλείας κινητό

Για να μπορέσετε να ελέγξετε, σε ποιο επίπεδο ενημέρωσης είναι το κινητό σας, θα πρέπει να κοιτάξετε στις Ρυθμίσεις. Συνήθως αναφέρεται ως ημερομηνία, όπως 1η Φεβρουαρίου 2021 και μπορεί να βρίσκεται σε μια ενότητα “σχετικά με το τηλέφωνο” κάπου στο κάτω μέρος των ρυθμίσεων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την ασφάλεια “Android patch“, ” ενημέρωση, ” ή κάτι παρόμοιο και να το βρείτε. Η ακριβής ημέρα του επιπέδου ενημέρωσης μπορεί να διαφέρει ελαφρώς (συνήθως υπάρχουν δύο επίπεδα για κάθε ενημερωτικό δελτίο), αλλά είναι ο μήνας και ο χρόνος που πρέπει να σας ενδιαφέρει.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS