ΑρχικήgamingΟι δωροκάρτες του Xbox πωλούνται με έκπτωση 10% στο Amazon

Οι δωροκάρτες του Xbox πωλούνται με έκπτωση 10% στο Amazon

Οι κάτοχοι των Xbox μπορούν να εξοικονομήσουν λίγα χρήματα σε παιχνίδια, add-ons, συνδρομές και πολλά άλλα, αν ψωνίσουν τις δωροκάρτες Xbox στο Amazon. Πολλές κάρτες Xbox έχουν έκπτωση 10 τοις εκατό αυτήν τη στιγμή. Όλες αυτές οι τιμές πώλησης είναι οι χαμηλότερες όλων των εποχών, καθιστώντας την μια καλή ευκαιρία να αποκτήσετε ουσιαστικά δωρεάν χρήματα για χρήση.

xbox

Όλες αυτές είναι ψηφιακές δωροκάρτες, επομένως θα λάβετε ένα email με έναν κωδικό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εξαργυρώσετε το ποσό. Αυτός είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε μια δωροκάρτα αυτή τη στιγμή και το καθιστά ιδιαίτερα εύκολο αν θέλετε να δώσετε αυτήν την κάρτα σε κάποιον που δεν ζείτε μαζί (ως δώρο) – απλώς στείλτε του τον κωδικό και θα μπορεί να εξαργυρώσει την κάρτα χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό τους στο Xbox.

Αυτές οι κάρτες είναι χρήσιμες για την αγορά ψηφιακών προϊόντων Xbox, όπως παιχνίδια, πακέτα επέκτασης, εφαρμογές, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και άλλα. Οι συνδρομές περιλαμβάνονται επίσης σε αυτό, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα για να πληρώσετε για ένα πρόγραμμα Live Gold, Game Pass ή Game Pass Ultimate. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα για αξεσουάρ Xbox, συμπεριλαμβανομένων των controllers, που πωλούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Microsoft.

Ο τρόπος με τον οποίο ξοδεύετε αυτά τα χρήματα εξαρτάται από τις ανάγκες σας, αλλά ίσως να επωφεληθείτε εάν τα χρησιμοποιήσετε σε ένα από τα πλάνα του Game Pass, καθώς σας δίνει πρόσβαση σε πολλά παιχνίδια και επιπλέον εκπτώσεις. Αλλά αν υπάρχει ένα παιχνίδι που θέλετε να αγοράσετε και δεν περιλαμβάνεται στο Game Pass, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα για να κερδίσετε ουσιαστικά το 10 τοις εκατό από αυτό το παιχνίδι.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS