ΑρχικήinetΗ πλήρη έκδοση του PlayStation 5 αξίζει τα επιπλέον χρήματα της

Η πλήρη έκδοση του PlayStation 5 αξίζει τα επιπλέον χρήματα της

Σαν να μην ήταν αρκετά συναρπαστικό το νέο PlayStation 5, οι παίκτες της Sony έχουν τη δυνατότητα επιλογής: ένα πλήρες PlayStation 5 στην τιμή των 500$ ή ένα με γραφικά επόμενης γενιάς χωρίς τη μονάδα δίσκου στην τιμή των 400$. Αυτό το φθηνότερο PS5 μπορεί να είναι συναρπαστικό (ο πιο συμμετρικός σχεδιασμός από μόνος του είναι δελεαστικός), αλλά νομίζω ότι η έκδοση με τον δίσκο αξίζει πραγματικά.

PlayStation 5

Θα καλύψετε το κόστος με φθηνότερα παιχνίδια

Οι δίσκοι δεν είναι πάντα φθηνότεροι από τις ψηφιακές λήψεις, αλλά αρκετά συχνά είναι. Το The Last of Us Remastered είναι $ 5 φθηνότερο σε δίσκο από ό, τι είναι για download. Το NieR: Automata είναι 10 $ φθηνότερο σε δίσκο από ό, τι στο PlayStation Store. Και για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνουμε, το Middle-Earth: Shadow of War Definitive Edition είναι 50 $ φθηνότερο σε δίσκο από ό, τι αν το αγοράσετε ψηφιακά. Εάν είστε πρόθυμοι να αγοράσετε δίσκους, μπορείτε να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα χρήματα – και να κερδίσετε εύκολα αυτά τα $ 100 καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής της κονσόλας.

Οι δίσκοι είναι ευέλικτοι

Κοιτάξτε το καταλαβαίνουμε: Το να αλλάζεις συνεχώς δίσκο είναι ενοχλητικό. Αλλά οι δίσκοι έχουν άλλα πλεονεκτήματα: Όταν αγοράζετε ένα δίσκο, μπορείτε να εγκαταστήσετε το παιχνίδι πολύ πιο γρήγορα από ό, τι αν το κατεβάσετε, ειδικά εάν έχετε αργή σύνδεση στο διαδίκτυο. Σίγουρα, θα πρέπει να κατεβάσετε την περιστασιακή ενημέρωση κώδικα, αλλά αυτό συνήθως είναι ένα κλάσμα σε σχέση με το μέγεθος του πραγματικού παιχνιδιού.

Εάν έχετε παιχνίδια PS4 σε δίσκο, το πιο ακριβό PlayStation 5 σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτά τα παιχνίδια και στην νέα σας συσκευή – εάν αγοράσετε την ψηφιακή έκδοση, θα πρέπει να αγοράσετε ξανά τα παλιά σας παιχνίδια ή να αποθηκεύσετε το παλιό σας PS4 για να τα χρησιμοποιήσετε στο μέλλον. (Παρεμπιπτόντως, η πώληση του παλιού σας PS4 θα αντισταθμίσει εύκολα αυτά τα επιπλέον 100 $ του PS5 με δυνατότητα δίσκου.)

Το Ultra HD Blu-ray είναι απίστευτο

Τέλος, θυμηθείτε ότι η μονάδα δίσκου δεν παίζει μόνο παιχνίδια PS4 και PS5 – παίζει επίσης Ultra HD Blu-ray. Γνωρίζουμε ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου έχει μετακινηθεί σε streaming για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά πιστέψτε με: Εάν θέλετε να δείτε τις ταινίες σας με την καλύτερη ποιότητα ήχου και εικόνας, τα 4K Blu-rays σίγουρα σας ενδιαφέρουν. Ακόμα κι αν δεν σκοπεύατε να αγοράσετε ξανά κάθε ταινία σε 4K, μπορεί να το κάνετε εξαιτίας του PS5 και θα εντυπωσιαστείτε πραγματικά.

Εάν οι ταινίες υψηλής ποιότητας είναι λίγο δελεαστικές για εσάς, αποκτήστε το πλήρες PS5. Οι περισσότερες συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray Ultra HD κοστίζουν πάνω από 100 $ ούτως ή άλλως, οπότε είναι πραγματικά μια εξαιρετική τιμή για αυτήν τη λειτουργικότητα. Σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω, θα εξοικονομήσετε πολύ εύκολα χρήματα μακροπρόθεσμα.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS