ΑρχικήUpdatesGoogle Docs update: Οι συνάδελφοι δεν θα σας ενοχλούν πια!

Google Docs update: Οι συνάδελφοι δεν θα σας ενοχλούν πια!

Καθώς οι περισσότεροι από εμάς συνεχίζουμε να δουλεύουμε από το σπίτι, τα εργαλεία συνεργασίας όπως τα Google Docs είναι απαραίτητα για να δουλεύουμε σωστά. Εάν χρησιμοποιείτε τα Google Docs καθημερινά, η τελευταία λειτουργία θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο. Έχετε μείνει ποτέ να περιμένετε πάρα πολύ ώρα όταν προσθέτετε μια τροποποίηση σε ένα έγγραφο στα Google Docs και, στη συνέχεια, προσθέτετε ένα tag σε έναν συνάδελφο για να ζητήσετε την συμβολή του – μόνο για να μάθετε ότι δεν μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα.

Google Docs

Σύμφωνα με μια νέα ανάρτηση της εταιρείας, τα Google Docs εισάγουν τώρα μια λειτουργία που θα σας ειδοποιεί όταν επισημαίνετε κάποιον που είναι εκτός σύνδεσης. Αυτή η επιπλέον πληροφορία είναι ιδιαίτερα βολική αν αντιμετωπίζετε μια πιεστική προθεσμία και χρειάζεστε μια επείγουσα απάντηση.

Εάν κάποιος που προσπαθείτε να επικοινωνήσετε δεν εργάζεται εκείνη την ημέρα, μπορείτε απλώς να επικοινωνήσετε με έναν άλλο χρήστη των Google Docs. Ανακοινώνοντας τη νέα λειτουργία η Google είπε: “Στα Google Dοcs, θα βλέπετε πλέον ποιος χρήστης δεν βρίσκεται εντός γραφείου όταν του απαντάτε ή τον αναφέρετε σε ένα σχόλιο.”

“Όταν αναφέρετε έναν μεμονωμένο χρήστη σε ένα νέο σχόλιο ή ένα thread, θα δείτε το banner OOO και τις πληροφορίες σχετικά με το πότε σκοπεύει να επιστρέψει.”

“Μπορείτε να επιλέξετε το εικονίδιο των πληροφοριών για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για κάθε συγκεκριμένο άτομο.”

Το εύχρηστο νέο εργαλείο θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί στους χρήστες του G Suite και έως τα τέλη Φεβρουαρίου για να είναι διαθέσιμο παγκοσμίως.

Πηγή πληροφοριών: express.co.uk

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS