ΑρχικήHow ToiPhone/iPad: Πώς να αλλάξετε την σειρά των πληροφοριών των επαφών

iPhone/iPad: Πώς να αλλάξετε την σειρά των πληροφοριών των επαφών

Εάν το iPhone ή το iPad σας εμφανίζει τα ονόματα των επαφών σας με λάθος σειρά, για παράδειγμα το επώνυμο πριν από το όνομα (ή αντίστροφα), μπορείτε να το διορθώσετε. Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να τα αλλάξετε. Αυτό θα αλλάξει τον τρόπο εμφάνισης των ονομάτων στα Mail, Messages, Phone, Contacts και άλλες εφαρμογές που συμμορφώνονται με αυτήν τη ρύθμιση.

iPhone

Αρχικά, ανοίξτε τα “Settings” στο iPhone ή το iPad σας.

iPad iPhone

Στα “Settings”, κάντε scroll προς τα κάτω και πατήστε “Contacts”.

Στα settings των “Contacts”, πατήστε “Display Order”.

iPhone

Στο “Display Order” έχετε δύο επιλογές. Το «First, Last» εμφανίζει το όνομα και μετά το επώνυμο. Το «Last, First» εμφανίζει το επώνυμο και μετά το όνομα. Επιλέξτε ό, τι προτιμάτε.

iPad

Η λειτουργία “Short Name” στις ρυθμίσεις των Contacts καθορίζει επίσης πώς θα βλέπετε τα ονόματα σε εφαρμογές όπως το Mail. Με το “Short Name” ενεργοποιημένο, η εφαρμογή μπορεί να εμφανίζει μόνο ένα όνομα αντί για τη σειρά με το πλήρες όνομα που μόλις ορίσατε.

Για διπλό έλεγχο, πατήστε ξανά μία φορά για να επιστρέψετε στις ρυθμίσεις των “Contacts” και μετά πατήστε “Short Name”.

Από προεπιλογή, το “Short Name” είναι ενεργοποιημένο. Αν θέλετε να δείτε ένα πλήρες όνομα με την σειρά που μόλις επιλέξατε, πατήστε το κουμπί και απενεργοποιήστε το “Short Name”.

iPad

Μετά από αυτό, πατήστε ξανά μία φορά και μετά βγείτε από τα “Settings”.

Την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή που θα αντλεί πληροφορίες από τις επαφές σας, θα δείτε τα ονόματα με τη σειρά που μόλις ορίσατε. Εάν δεν βλέπετε ακόμη τις αλλαγές, ίσως χρειαστεί να κάνετε επανεκκίνηση της εφαρμογής πρώτα, ώστε να μπορεί να φορτώσει ξανά τις ρυθμίσεις. Για να κλείσετε μια εφαρμογή που εκτελείται, εκκινήστε τον “App switcher” και σύρετε την εφαρμογή προς τα πάνω και έξω από την οθόνη. Πατήστε το εικονίδιο της εφαρμογής για να το εκκινήσετε ξανά.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS