ΑρχικήinetΠοια είναι η διαφορά μεταξύ των Google TV και Android TV;

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των Google TV και Android TV;

Το Google TV είναι η πλατφόρμα της εταιρείας για έξυπνες τηλεοράσεις και αποκωδικοποιητές. Αλλά περιμένετε, δεν είχε ήδη η Google μια τηλεοπτική πλατφόρμα που ονομάζεται Android TV; Και τι γίνεται με την εφαρμογή Google TV; Ας δούμε τις διαφορές τους.

Πρώτα απ ‘όλα, το Goοgle TV εξακολουθεί να είναι Android TV. Ο απλούστερος τρόπος να θυμάστε την διαφορά με το Goοgle TV είναι να φανταστείτε το Android TV με ένα νέο χρώμα.

Η τελευταία έκδοση αυτού που γνωρίζουμε ως “Android TV” βασίζεται στο Android 9, ενώ το Goοgle TV βασίζεται στο Android 10. Η αναβάθμιση από το Andrοid TV στο Goοgle TV δεν διαφέρει από την αναβάθμιση από το Android 8 σε Android 9. Υπάρχει μόνο ένα επιπλέον overlay στην κορυφή.

Android TV Google TV

Όμως, η μεγαλύτερη αλλαγή με το Goοgle TV είναι η αρχική οθόνη. Η Google ανανέωσε πλήρως την εμπειρία της αρχικής οθόνης ώστε να βασίζεται σε προτάσεις. Ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές αντλούνται από τις υπηρεσίες streaming στις οποίες έχετε εγγραφεί.

Ανανεώθηκε επίσης ολόκληρη η διαδικασία εγκατάστασης για μια νέα συσκευή. Αντί να πραγματοποιείται στην ίδια την τηλεόραση, η ρύθμιση γίνεται τώρα μέσω της εφαρμογής Google Home. Κατά τη διαδικασία εγκατάστασης, η Google σας ζητά να επιλέξετε τις υπηρεσίες streaming, ώστε να μπορεί να προσαρμόσει τις προτάσεις της αρχικής οθόνης.

Ένα άλλο βασικό στοιχείο της αρχικής οθόνης του Google TV είναι η “Watchlist”. Μπορείτε να προσθέσετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στη λίστα παρακολούθησής σας από το Google Search στο τηλέφωνο, το tablet ή τον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, θα είναι εύκολα προσβάσιμα από την αρχική οθόνη του Goοgle TV. Το περιεχόμενο είναι επίσης διαθέσιμο στην εφαρμογή Goοgle TV.

Επίσης υπάρχει μια εφαρμογή Goοgle TV. Η εφαρμογή Google Play Movies & TV μετονομάστηκε σε Goοgle TV. Εξακολουθεί να είναι το “μέρος” για ενοικίαση και αγορά ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών στο οικοσύστημα της Google, αλλά τώρα περιλαμβάνει επίσης τις υπηρεσίες streaming και τη Watchlist. Αναζητήστε οτιδήποτε και το Google TV θα σας πει πού μπορεί να προβληθεί.

Το σημαντικό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι το Google TV εξακολουθεί να είναι Andrοid TV. Μπορεί να φαίνεται πολύ διαφορετικό, αλλά στον πυρήνα του είναι το ίδιο.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS