ΑρχικήinetΤο Steam θα χρησιμοποιεί Machine Learning για προτάσεις παιχνιδιών

Το Steam θα χρησιμοποιεί Machine Learning για προτάσεις παιχνιδιών

Μέσα στο νέο έτος, η Valve θα λανσάρει έναν αριθμό από αναβαθμίσεις στο μαγαζί της “Steam PC Games”. Αρχικά, η Valve θα αναβαθμίσει το σχέδιο του Steam για να συγχρονιστεί με τον ανασχεδιασμό του Steam Chat, ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι τον Ιούλιο και ταυτόχρονα θα φέρει νέα χαρακτηριστικά, όπως την ευέλικτη λίστα φίλων και τη δυνατότητα διαχείρισης φίλων από παιχνίδια.

Steam

Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες είναι ανεπαρκείς και δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα τι θα περιλαμβάνει η νέα μηχανή προτάσεων για να βελτιωθούν τα αποτελέσματα των βιντεοπαιχνιδιών για τους παίκτες ανάλογα με τις επιθυμίες τους. Αυτό το νέο feature θα περιλαμβάνει σίγουρα ιστορικό αγορών αλλά η Valve δήλωσε πως οι προτάσεις θα βασίζονται στο machine-learning για να κάνουν τους αλγόριθμους περισσότερο ακριβείς. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως όλες οι προτάσεις θα βασίζονται αποκλειστικά και μόνο στις μηχανές. Η Valve πρόσθεσε πως οι αλγόριθμοι αποτελούν μόνο ένα μικρό μέρος στις μελλοντικές λύσεις και αυτή τη στιγμή χτίζονται όλο και πιο πολλά «broadcasting» και «curating» χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στον σχεδιασμό του μαγαζιού.

Όσον αφορά το Steam, υπολογίζεται να έχει ένα νέο σύστημα εκδηλώσεων, το οποίο θα προτείνει τουρνουά, streams και εβδομαδιαίες προκλήσεις, την ώρα που το Steam TV θα επεκτείνεται, με στόχο να υποστηρίζει όλα τα παιχνίδια. Επιπλέον, θα υπάρξουν αναβαθμίσεις στο πρόγραμμα Steam Trust, καθιστώντας την απάτη ακόμα πιο δύσκολη για τους παίκτες. Η συγκεκριμένη τεχνολογία είχε χρησιμοποιηθεί πρώτη φορά με το Counter Strike: Global Offensive αλλά πλέον είναι διαθέσιμη για όλα τα βιντεοπαιχνίδια.

Τέλος, αξίζει να επισημανθεί πως η εταιρεία ανανέωσε την συνεργασία της με το Perfect World για να φέρει το Steam στην Κίνα. Παρόλο που η Valve αποφάσισε να μην λογοκρίνει τα αμφιλεγόμενα παιχνίδια στη Δύση, ορισμένα reports λένε πως η SteamChina θα επιτρέψει συγκεκριμένα παιχνίδια να κυκλοφορήσουν στη χώρα μετά από προσεκτική εξέταση για να επιβεβαιωθεί πως δεν θα υπάρξει λογοκρισία από τις αρχές της Κίνας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS