ΑρχικήinetTrump: Υποστηρίζει ακόμα ότι έχει ανοσία στον COVID-19!

Trump: Υποστηρίζει ακόμα ότι έχει ανοσία στον COVID-19!

Ο Πρόεδρος Donald Trump υποστηρίζει ότι είναι «άνοσος» στον COVID-19, αφότου μολύνθηκε από τον ιό και νοσηλεύτηκε για ένα σαββατοκύριακο. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του έλαβε συμπληρωματικό οξυγόνο, ένα πειραματικό κοκτέιλ αντισωμάτων και ένα στεροειδές που χρησιμοποιείται γενικά για τις πολύ σοβαρές περιπτώσεις του ιού.

Trump: Υποστηρίζει ακόμα ότι έχει ανοσία στον COVID-19!
Trump: Υποστηρίζει ακόμα ότι έχει ανοσία στον COVID-19!

«Ήξερα ότι υπάρχει κίνδυνος για αυτό. Αλλά έπρεπε να το κάνω. Βγήκα μπροστά. Ηγήθηκα. Κάποιος που δεν είναι ηγέτης, δεν θα έκανε αυτό που έκανα. Ξέρω ότι υπάρχει κίνδυνος… Αλλά αυτό είναι εντάξει. Και τώρα είμαι καλύτερα. Ίσως είμαι άνοσος, δεν ξέρω,» είπε ο Trump σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter κατά την επιστροφή του από το Ιατρικό Κέντρο Walter Reed, όπου μεταφέρθηκε την Παρασκευή καθώς ο COVID-19 κατάστασή του επιδεινώθηκε.

Αλλά λίγες ώρες νωρίτερα, ο γιατρός του Λευκού Οίκου Sean Conley είπε ότι ο Trump «μπορεί να μην είναι ακόμη εντελώς έξω από το δάσος», δηλαδή ότι δεν έχει γίνει τελείως καλά. Ο πρόεδρος εξακολουθεί να έχει μολυνθεί από τον ιό και θα συνεχίσει να λαμβάνει θεραπεία στον Λευκό Οίκο. Εν ολίγοις, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο Trump είναι άνοσος στον COVID-19 αυτή τη στιγμή.

Καθώς ο Trump ανακοίνωσε σε ένα tweet ότι θα φύγει από το νοσοκομείο λίγες ώρες νωρίτερα, για άλλη μια φορά υποτίμησε την απειλή του COVID-19 μετά από ένα σαββατοκύριακο στο οποίο έλαβε θεραπεία που σε μεγάλο βαθμό δεν είναι διαθέσιμη στους περισσότερους ανθρώπους.

Trump: Υποστηρίζει ακόμα ότι έχει ανοσία στον COVID-19!

«Μην φοβάστε τον Covid. Μην τον αφήσετε να κυριαρχήσει στη ζωή σας. Έχουμε αναπτύξει, υπό αυτή την κυβέρνηση, μερικά πραγματικά σπουδαία φάρμακα και γνώσεις. Νιώθω καλύτερα από ό,τι πριν από 20 χρόνια!»

Υπήρξαν περισσότερα από 7,4 εκατομμύρια επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19 στις ΗΠΑ και πάνω από 210.000 αναφερόμενοι θάνατοι. Οι ΗΠΑ έχουν τους υψηλότερους αριθμούς κρουσμάτων COVID-19 στον κόσμο από αυτή την άποψη.

Τουλάχιστον 13 άτομα στον κύκλο του Trump έχουν βγεί θετικά στον COVID-19 τις τελευταίες ημέρες.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS