Πέμπτη, 28 Μαΐου, 21:50
Αρχική inet Συνδέοντας SmartTV και υπηρεσίες Streaming με το devolo dLAN Powerline

Συνδέοντας SmartTV και υπηρεσίες Streaming με το devolo dLAN Powerline

devolo dLAN Powerline: Υπηρεσίες video streaming όπως το Amazon Instant Video®, το iTunes®, το Maxdome® ή το Netflix® παρέχουν πολύ καλή διασκέδαση για κάθε γούστο και πάντα άμεσα, όταν την επιθυμεί ο χρήστης.

Για να απολαμβάνουμε όμως απρόσκοπτη web-based οικιακή ψυχαγωγία, θα πρέπει να υπάρχει συνεχή, σταθερή και διαθέσιμη σύνδεση στο Internet, όλο το εικοσιτετράωρο.

Εδώ ακριβώς έρχεται η devolo με την τεχνολογία dLAN Powerline: Το οικιακό δίκτυο μέσα από την ηλεκτρική καλωδίωση. Η τέλεια σύνδεση για ενσύρματη και ασύρματη μετάδοση δεδομένων!dLAN-1200+-WiFi-ac-closeup

Ο ψηφιακός κόσμος διαθέσιμος σε όλο το σπίτι

Ο αριθμός των downloads και το περιεχόμενο ροής πολυμέσων αυξάνεται με ταχύ ρυθμό, ενώ όλο και περισσότερες συσκευές, όπως κινητά τηλέφωνα, tablets, υπολογιστές και έξυπνες τηλεοράσεις είναι online. Οι υπηρεσίες video-on-demand ανθούν.

Οι ταινίες πρέπει να έχουν φυσικά πλήρη ανάλυση HD και να λειτουργούν ομαλά, χωρίς τρεμόπαιγμα. Όλες οι συσκευές και οι υπηρεσίες συνεχούς ροής έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: όλοι χρειάζονται μια γρήγορη σύνδεση στο Internet, έτσι ώστε ένα βράδυ παρακολουθώντας ένα βίντεο ή μία ταινία να είναι μια ευχάριστη ευκαιρία για χαλάρωση, χωρίς κενά και διακοπές.

Smart-TV και Streaming-Box: Τέλεια σύνδεση με dLAN Powerline

Η εξίσωση είναι πολύ απλή: δεν υπάρχει δίκτυο = δεν υπάρχει Internet = δεν υπάρχει streaming. Η πλειοψηφία των συσκευών, όπως έξυπνες τηλεοράσεις, κονσόλες παιχνιδιών ή streaming boxes βασίζονται σε ένα παραδοσιακό καλώδιο δικτύου ή στο WiFi, μερικά μάλιστα προσφέρουν και τις δύο μεθόδους σύνδεσης.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες είναι πάντα το ίδιο: Τόσο η ενσύρματη, όσο και η ασύρματη σύνδεση στο δίκτυο, δεν είναι πάντα διαθέσιμες, εκεί που τις χρειαζόμαστε.

Η τεχνολογία dLAN Powerline της devolo διορθώνει δραστικά αυτή την κατάσταση: Η κατασκευάστρια εταιρεία που εδρεύει στο Άαχεν της Γερμανίας διαθέτει μια σειρά από προσαρμογείς στην γκάμα των προϊόντων της, που φέρνουν το WiFi και το οικιακό δίκτυο ακριβώς εκεί που το χρειάζεται ο χρήστης, σε όποιον όροφο του σπιτιού του και αν βρίσκεται.

Η ειδοποιός διαφορά είναι ότι dLAN Powerline χρησιμοποιεί τις υπάρχουσες γραμμές ηλεκτρικού ρεύματος, για τη μετάδοση των δεδομένων και κατά συνέπεια, δεν απαιτείται νέα καλωδίωση.dLAN-1200+-WiFi-ac-scenario_devices

Η εγκατάσταση και λειτουργία ενός δικτύου μέσω dLAN Powerline είναι απλή υπόθεση, αφού αρκεί η σύνδεση ενός προσαρμογέα κοντά στο router και η σύνδεση μαζί του. Ένας δεύτερος προσαρμογέας μπορεί να συνδεθεί σε οποιαδήποτε πρίζα του σπιτιού. Το WiFi και το οικιακό δίκτυο είναι διαθέσιμα παντού, σε λιγότερο από πέντε λεπτά – χωρίς καμία προηγούμενη τεχνική γνώση από την πλευρά του χρήστη.

Το dLAN Powerline ως καθολική σύνδεση

Το dLAN Powerline της devolo ενεργεί ως μία καθολική σύνδεση μεταξύ του μεγάλου αριθμού των smartphones, tablets, των φορητών υπολογιστών, των έξυπνων τηλεοράσεων, των μονάδων δικτύου, κονσόλες παιχνιδιών, streaming boxes και όλες τις άλλες ψηφιακές συσκευές στο σπίτι μας.
Όπως αποδεικνύεται από τα πολυάριθμα βραβεία και τις διακρίσεις σε δοκιμές, η devolo προσφέρει την πιο ευέλικτη και πιο σταθερή λύση στο θέμα αυτό. Η τρέχουσα σειρά προσαρμογέων dLAN 1200, είτε ενσύρματη, είτε μέσω WiFi – προσφέρει εύρος ζώνης έως 1.200 Mbps και εμβέλεια έως και 400 μέτρα. Ως εκ τούτου, οι προσαρμογείς της devolo «τρέχουν» μαζί με τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και εξασφαλίζουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα ακόμα και στην πιο απομακρυσμένη γωνιά του σπιτιού – από το υπόγειο και το σπιτάκι του κήπου, μέχρι τη σοφίτα.

Διαθεσιμότητα, εγγύηση και τιμές

Αυτή τη στιγμή η devolo διαθέτει μία πλήρη σειρά διαφορετικών προσαρμογέων dLAN Powerline. Οι πελάτες έχουν την ευελιξία να επιλέξουν μία λύση με ή χωρίς WiFi, αν θέλουν να δημιουργήσουν μία, δύο ή τρεις συνδέσεις δικτύου, επίσης και αν θέλουν να χρησιμοποιήσουν έναν προσαρμογέα με ή χωρίς ενσωματωμένη πρίζα. Οι λύσεις entry-level για την αρχική εγκατάσταση ενός δικτύου Powerline είναι διαθέσιμες σε τιμές λιανικής που κυμαίνονται στα €69,90. Ένα υπάρχον δίκτυο Powerline μπορεί εύκολα να επεκταθεί αργότερα, με πρόσθετους προσαρμογείς. Όλοι οι προσαρμογείς dLAN Powerline της devolo, είναι συμβατοί μεταξύ τους και καλύπτονται από τριετή εγγύηση κατασκευαστή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

LIVE NEWS

Οι αναβαθμίσεις και τα νέα χαρακτηριστικά των Windows 10 2004!

Από σήμερα ξεκίνησε η κυκλοφορία της νέας ενημερωμένης έκδοσης των Windows 10, γνωστή ως "Windows 10 2004" ή "Windows 10 May 2020",...

Ποιες είναι οι αγαπημένες γλώσσες προγραμματισμού για το 2020;

Το Stack Overflow, ένα από τα μεγαλύτερα sites για programming Q&A, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα από το Developer...

Η γερμανική κυβέρνηση προτρέπει τους χρήστες του iOS να διορθώσουν τα κρίσιμα ελαττώματα της εφαρμογής Mail

Η γερμανική ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφάλειας στον κυβερνοχώρο προέτρεψε σήμερα τους χρήστες iOS να εγκαταστήσουν αμέσως τις ενημερώσεις ασφαλείας iOS και iPadOS που...

Instagram: Ενίσχυση εισοδήματος δημιουργών με διαφημίσεις στο IGTV

To Instagram φέρνει διαφημίσεις και στο IGTV, με το 55% των εσόδων να διατίθεται στους δημιουργούς. Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκανε την...

Τα Windows 10 2004 συνοδεύονται από υποστήριξη Wi-Fi 6 και WPA3

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι τα Windows 10, έκδοση 2004 συνοδεύονται από υποστήριξη Wi-Fi 6 και WPA3 για gigabit ταχύτητες και καλύτερη απόδοση,...

Το CoreOS Container Linux της Red Hat φτάνει στο τέλος του

Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα από τον Benjamin Gilbert, τεχνικό του Fedora CoreOS, η υποστήριξη του CoreOS Container Linux,...

Ο Donald Trump απειλεί να κλείσει τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης

Όπως δήλωσε σε ένα πρόσφατο tweet του, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump, σκοπεύει να αλλάξει τον...

Αγωγή στη Google για τις πρακτικές παρακολούθησης χρηστών

Η Google δέχτηκε μια αγωγή από τον γενικό εισαγγελέα της Αριζόνα, Mark Brnovich, σχετικά με τις πρακτικές...

Michigan State University: Δέχτηκε ransomware επίθεση!

Οι hackers που βρίσκονται πίσω από το NetWalker ransomware, γνωστό και ως Mailto, ανακοίνωσαν ότι έχουν μολύνει...

Linux Kodachi: Κυκλοφόρησε η έκδοση v7.0 με πολλές νέες εφαρμογές

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του Linux Kodachi. Αν και δεν είναι αρκετά γνωστό, το λειτουργικό αυτό...