Αρχικήinet3 υπηρεσίες αναζήτησης τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών streaming

3 υπηρεσίες αναζήτησης τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών streaming

streaming
Aν θέλετε να παρακολουθήσετε μια ταινία ή μια τηλεοπτική εκπομπή στο σπίτι, είτε στον υπολογιστή σας, σε κάποια άλλη συσκευή ή την τηλεόραση σας, από σήμερα θα έχετε αρκετές περισσότερες επιλογές.

Γνωρίζετε όλοι την μέθοδο streaming με την πολύ υψηλή δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Με την προϋπόθεση ότι η σύνδεση σας στο Internet είναι αρκετά γρήγορη για να χειριστεί το stream, είναι πολύ εύκολο να αποκτήσετε πρόσβαση σε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες.

Υπάρχουν μειονεκτήματα, ωστόσο. Ένα μειονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχει μια ενιαία υπηρεσία που προσφέρει πρόσβαση σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές ή ταινίες που είναι διαθέσιμες.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ελέγξετε διάφορες ιστοσελίδες και υπηρεσίες για να μάθετε αν η εκπομπή ή ταινία που σας ενδιαφέρει είναι διαθέσιμη.

Υπάρχει το Netflix, το Amazon και το Hulu Plus για παράδειγμα, άλλες ιστοσελίδες και υπηρεσίες όπως το iTunes, με διαφορετικές λίστες και διαφορετικές τιμές.

Ο τεράστιος αριθμός των διαθέσιμων επιλογών έχει τροφοδοτήσει την άνοδο των μηχανών αναζήτησης για streaming media. Το iGuRu.gr παραθέτει τρεις επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μάθετε από που να παρακολουθήσετε μια εκπομπή ή μια ταινία.

[wdca_ad id=”73401″ ]

 

1. Where to watch

Υποστηριζόμενες ιστοσελίδες και υπηρεσίες είναι οι: Amazon, iTunes, Netflix, Hulu, Crackle, Flixster, Paramount Movies, Bravo Now, CNBC Full Episodes, E! Now, Esquire TV Now, Oxygen Now, Sprout Now, Syfy Now, ABC, ABC Family, Disney Movies Anywhere, Vudu, Xbox Video, Sundance Now, SnagFilms, Fandor, Wolfe on Demand, Target Ticket, Movies On Demand, Reelhouse, IndieFlix

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης για να βρείτε παραστάσεις ή ταινίες με βάση το όνομα τους, το σκηνοθέτη ή κάποιον ηθοποιό. Τα αποτελέσματα ταξινομούνται σε ομάδες όπως ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές.

Τα αποτελέσματα εμφανίζουν μια σύντομη περιγραφή, με μερικούς από τους κύριους παράγοντες. Επίσης αναφέρονται πληροφορίες για τις τιμές, με μόνη εξαίρεση τις υπηρεσίες που χρειάζονται συνδρομή εφόσον δεν χρειάζεται να αναφερθεί κάποια τιμή.

 

2. Can I Stream.it?

Υποστηριζόμενες ιστοσελίδες και υπηρεσίες: Netflix, Amazon, Hulu Plus, Crackle, YouTube, Epix, Xfinity Streampix, Snagfilms, iTunes, Google Play, Vudu, Sony Entertainment Network, Ticket.

Η υπηρεσία Can I Stream.it υποστηρίζει αρκετές επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των: streaming, ψηφιακής ενοικίασης αλλά και ψηφιακές αγορές σε αγορές.

Αν ψάχνετε για τηλεοπτικές εκπομπές, μπορείτε να έχετε λίστες με όλα τα επεισόδια μαζί με σύντομες περιλήψεις.

Πληροφορίες τιμολόγησης αναφέρονται για κάποιες υπηρεσίες, αλλά όχι για τις υπηρεσίες που χρειάζονται συνδρομή.

 

3. Go Watch It

Υποστηριζόμενες ιστοσελίδες και υπηρεσίες: Neflix, Redbox, Amazon, iTunes, Movies on Demand, Youtube, Google Play.

Η υπηρεσία περιορίζεται σε ταινίες. Παραθέτει τις δημοφιλείς ταινίες και όχι τηλεοπτικές εκπομπές. Μπορείτε να βρείτε αρκετές λίστες με ταινίες.

Γνωρίζετε κάποια άλλη μηχανή αναζήτησης; Μοιραστείτε την μαζί μας στα σχόλια.

 

Πηγή: secnews.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS