ΑρχικήUpdatesΓλώσσα προγραμματισμού C++: Κυκλοφορεί νέο extension για το VS Code

Γλώσσα προγραμματισμού C++: Κυκλοφορεί νέο extension για το VS Code

Η Microsoft δημοσίευσε μια νέα έκδοση του extension της γλώσσας προγραμματισμού C ++ για το δημοφιλές πρόγραμμα επεξεργασίας ανοιχτού κώδικα, Visual Studio Code.

Η νέα επέκταση C++ από τη Microsoft έρχεται καθώς η δημοτικότητα της γλώσσας προγραμματισμού C++ (35 ετών γλώσσα) έχει εκτοξευθεί. Η ομάδα C ++ του WG21, ολοκλήρωσε αυτόν τον μήνα την έκδοση 20 της C ++. Η ομάδα διευθύνεται από μηχανικούς λογισμικού της Microsoft και της Google.

γλώσσα προγραμματισμού C++

Η έκδοση C ++ 20 είναι η πρώτη σημαντική ενημέρωση της C ++ από τότε που κυκλοφόρησε την C ++ 17 το 2017 και περιέχει περισσότερες βελτιώσεις από την C ++ 11 που κυκλοφόρησε το 2011, σύμφωνα με τον Herb Sutter της Microsoft.

Αυτό το μήνα, η C ++ έγινε η ταχύτερα αναπτυσσόμενη γλώσσα προγραμματισμού στον κόσμο, σύμφωνα με την Tiobe, η οποία δημοσιεύει μια μηνιαία αναφορά με τις πιο δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού. Η C ++ είναι σήμερα η τέταρτη πιο δημοφιλής γλώσσα μετά τις C, Java και Python.

Η επέκταση της γλώσσας προγραμματισμού C ++ για Visual Studio Code (VS Code) ενώνει τις επεκτάσεις της Microsoft για Python και Java, προσφέροντας βασικά χαρακτηριστικά ενίσχυσης παραγωγικότητας, όπως η αυτόματη συμπλήρωση κώδικα μέσω του IntelliSense που υποστηρίζεται από το VS Code.

“Η επέκταση C ++ φέρνει ένα πλούσιο σύνολο δυνατοτήτων παραγωγικότητας στον κώδικα VS, συμπεριλαμβανομένης της ολοκλήρωσης έξυπνου κώδικα IntelliSense, του εντοπισμού σφαλμάτων, της αναδιαμόρφωσης, της πλοήγησης κώδικα και άλλων”, δήλωσε η Julia Reid, διαχειριστής προγράμματος της Microsoft για το Visual C ++.

Οι δυνατότητες προσαρμόζονται σε πολλές πλατφόρμες, για να βοηθήσουν τους προγραμματιστές να μεταγλωττίσουν και να εργαστούν από απόσταση.

Όπως και με το σύνολο των επεκτάσεων Java, η Microsoft κυκλοφόρησε ένα πακέτο επέκτασης C ++ που περιλαμβάνει πολλές επεκτάσεις για ανάπτυξη C ++ στον κώδικα VS, καθώς και δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα για προγραμματιστές.

Το πακέτο C ++ περιλαμβάνει επεκτάσεις για C και C ++, CMake, Visual Studio Codespaces και το περιβάλλον ανάπτυξης ολοκληρωμένου cloud (IDE) που παλαιότερα ονομαζόταν Visual Studio Online.

Η Microsoft στοχεύει να προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία εντοπισμού σφαλμάτων στους προγραμματιστές C ++ που χρησιμοποιούν Linux, macOS και Windows. Οι προγραμματιστές μπορούν να ορίσουν breakpoints υπό όρους ή και χωρίς, και να παρακολουθούν τις μεταβλητές καθώς και να εντοπίζουν σφάλματα απομακρυσμένα.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS