ΑρχικήUpdatesGoogle Sheets: Τώρα μπορείτε να βάζετε πολλά links σε ένα κελί!

Google Sheets: Τώρα μπορείτε να βάζετε πολλά links σε ένα κελί!

Μέχρι πρόσφατα, στα Google Sheets δεν μπορούσατε να βάλετε πολλαπλούς συνδέσμους μαζί σε ένα μόνο κελί, αυτό όμως έχει αλλάξει!

Τα Goοgle Sheets μπορούν να είναι ένα απίστευτο εργαλείο για την οργάνωση έργων, καθώς οι ατελείωτες σειρές και στήλες σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε και να κατηγοριοποιείτε τα πράγματα που θέλετε πολύ εύκολα.

google sheets
Google Sheets: Τώρα μπορείτε να βάζετε πολλά links σε ένα κελί!

Όμως, μέχρι στιγμής οι χρήστες αντιμετώπιζαν ένα σημαντικό περιορισμό που θα μπορούσε να είναι αρκετά «βαρύς» για τους οργανωτικούς εγκεφάλους. Αν θέλατε να προσθέσετε links σε ένα κελί, θα μπορούσατε να το κάνετε για ένα ολόκληρο κελί αλλά όχι για μεμονωμένες λέξεις μέσα σε αυτό. Αυτό σήμαινε, για παράδειγμα, ότι αν θέλατε να παρακολουθήσετε συνδέσμους σχετικά με τα οικονομικά σας στα Google Sheets, θα έπρεπε να δημιουργήσετε μεμονωμένα κελιά για κάθε ένα από αυτά τα links, τα οποία θα μπορούσαν γρήγορα να γεμίσουν πολύ περισσότερα κελιά από ότι θα θέλατε.

Όμως πλέον, αυτό έχει αλλάξει. Θα μπορείτε να βάζετε links σε όσες λέξεις θέλετε μέσα σε ένα μόνο κελί, και να οργανώνετε ακόμα περισσότερο τα έγγραφά σας. Μπορεί να πρόκειται για ένα εντελώς καινούργιο χαρακτηριστικό των Google Sheets, όμως ήταν τόσο αναγκαίο και απαραίτητο για πολλούς, που θα δείτε ότι θα αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε αμέσως σαν να ήταν πάντα μία από τις δυνατότητες των εγγράφων.

Google Sheets: Τώρα μπορείτε να βάζετε πολλά links σε ένα κελί!

Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε, ότι δεν έχει εντοπιστεί κάποια ανακοίνωση της Google, όμως βρέθηκε ένα thread υποστήριξης της Google που συζητούσε τη νέα λειτουργικότητα των Sheets από τις 7 Μαΐου, αλλά και ένα tutorial του YouTube που δημοσιεύτηκε την ίδια μέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του The Verge. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό, το νέο χαρακτηριστικό να έφτασε σε πολλούς χρήστες αρκετά αργότερα, καθώς η Google αρκετές φορές κυκλοφορεί τις ενημερώσεις σταδιακά με την πάροδο του χρόνου, και έτσι σε κάποιους μπορεί να ενημερώθηκε τον Μάιο, σε κάποιους τον Ιούνιο.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS