ΑρχικήReviewsΈρχεται το κινητό gaming της Lenovo με τις δύο μπαταρίες!

Έρχεται το κινητό gaming της Lenovo με τις δύο μπαταρίες!

Μόλις διέρρευσαν πληροφορίες για το πρώτο κινητό gaming της Lenovo, Legion Duel, και φαίνεται ότι θα έχει δύο μπαταρίες και αναδυόμενη μπροστινή κάμερα.

legion duel
Έρχεται το κινητό gaming της Lenovo με τις δύο μπαταρίες!

Έχουμε δει πολλά ασυνήθιστα κινητά gaming, όπως το Nubia Red Magic 3, που εκτός των άλλων, περιείχε έναν ενσωματωμένο ανεμιστήρα ψύξης. Αλλά για το πρώτο της κινητό gaming, Legion Phone Duel, η Lenovo βρήκε έναν τρόπο να φτιάξει μια ακόμη πιο ασυνήθιστη συσκευή από ό,τι έχουμε δει έως τώρα.

Είναι δύσκολο να αποφασίσουμε από που θα ξεκινήσουμε, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά στο πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του. Το νέο gaming τηλέφωνο θα υποστηρίζει μια αναδυόμενη μπροστινή κάμερα, κάτι που μας πηγαίνει πίσω στο 2018. Μπορεί να το έχουμε δει σε τηλέφωνα στο παρελθόν, όμως η εταιρεία έχει κάνει κάτι διαφορετικό.

Η κάμερα των 20 megapixel θα γλιστρά προς τα πάνω, από το πλάι της συσκευής, και θα ενθουσιάσει όσους θέλουν να κάνουν streaming τα παιχνίδια τους στο Twitch.

Η Lenovo έχει εξελίξει και τον σχεδιασμό της για τη λειτουργία landscape, ενώ το λογισμικό Android 10 που υποστηρίζει το κινητό, εμπεριέχει τροποποιήσεις που διευκολύνουν τον προσανατολισμό. Περιλαμβάνει επίσης δύο ultrasonic κουμπιά trigger.

Όσον αφορά τις άλλες κάμερες του Legion Duel, η Lenovo ακολούθησε ένα πιο ασφαλές μονοπάτι. Στην κύρια κάμερα, το τηλέφωνο διαθέτει δύο στήλες, που αποτελούνται από έναν αισθητήρα 64 megapixel σε συνδυασμό με έναν φακό διαφράγματος f/1,89, και μια κάμερα υπέρυθρων 16 megapixel με οπτικό πεδίο 120 μοιρών.

Εσωτερικά, το τηλέφωνο διαθέτει το νέο επεξεργαστή Snapdragon 865 Plus της Qualcomm. Το ενημερωμένο chipset διαθέτει έναν επεξεργαστή που είναι 10% ταχύτερος από τον αντίστοιχο του Snapdragon 865, καθώς και μια ελαφρώς πιο συγχρονισμένη GPU. Οι gamers μπορούν να αγοράσουν το νέο κινητό, Legion Phone Duel, της Lenovo, με μνήμη 12GB ή 16GB LPDDR5 RAM και 256GB ή 512GB fast UFS 3.1 storage.

Για να διατηρούνται δροσερά τα εξαρτήματα υψηλής απόδοσης, περιλαμβάνει έναν σωλήνα χαλκού «ψύξης υγρού», και χρησιμοποιεί δύο μπαταρίες χωρισμένες μεταξύ τους. Η διάρκεια ζωής τους είναι περίπου μια ολόκληρη μέρα, με «μέτρια χρήση».

Σε κάποιες αγορές, το κινητό θα διατίθεται με φορτιστή 90W, ενώ η Lenovo λέει ότι ο αντάπτορας μπορεί να φορτίσει και τις δύο μπαταρίες του Legion Duel από 0 έως 50% σε μόλις 10 λεπτά. Η πλήρης φόρτιση των μπαταριών διαρκεί 30 λεπτά. Το περίεργο εδώ είναι ότι διαθέτει επίσης δύο θύρες USB-C.

lenovo κινητό
Έρχεται το κινητό gaming της Lenovo με τις δύο μπαταρίες!

Πρόκειται για μια συσκευή που εστιάζει στα παιχνίδια και διαθέτει ομαλή οθόνη 6,65 ιντσών 144Hz. Εάν θέλετε να συνδέσετε το κινητό με την οθόνη παιχνιδιών ή την τηλεόρασή σας, η Lenovo σας δίνει τη δυνατότητα να το κάνετε με τη λειτουργία Home, που σας επιτρέπει να αντιστοιχίσετε το τηλέφωνο και με πληκτρολόγιο, ποντίκι ή χειριστήριο.

Εάν βέβαια δε σας ενδιαφέρει το gaming, η αγορά του Legion Duel μπορεί να είναι δύσκολη απόφαση. Θα είναι διαθέσιμο στην Κίνα αργότερα αυτό το μήνα, όπου η Lenovo θα το κυκλοφορήσει ως Legion Phone Pro. Αυτό θα ανοίξει και τον δρόμο για τις αγορές σε Αφρική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και άλλα μέρη της Ασίας αργότερα αυτό το χρόνο. Η Lenovo προς το παρόν δεν σκοπεύει να πουλήσει το νέο κινητό στις ΗΠΑ, ούτε έχει αναφέρει πόσο θα κοστίσει το εκτός της Κίνας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS