ΑρχικήHow ToΧρησιμοποιήστε την κάμερα "See Through" του OnePlus 8 Pro μέσω ADB

Χρησιμοποιήστε την κάμερα “See Through” του OnePlus 8 Pro μέσω ADB

Ένα από το πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του OnePlus 8 Pro είναι ένας φακός έγχρωμου φίλτρου, για τον οποίο η OnePlus είπε ότι θα μπορούσε να μετατρέψει «συνηθισμένες σκηνές σε ένα σουρεαλιστικό τοπίο».

Oneplus

Ωστόσο αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό, ξεσήκωσε αντιδράσεις, όταν οι χρήστες ανακάλυψαν ότι το φίλτρο κάμερας σε συνδυασμό με τη λειτουργία Photochromatic, τους επέτρεπε να βλέπουν μέσα από πλαστικά αντικείμενα και λεπτά ρούχα. Η OnePlus απενεργοποίησε την πρόσβαση στη λειτουργία Photochromatic, ωστόσο την επανάφερε στην ενημέρωση Oxygen OS 10.5.10.

Όπως όμως δήλωσαν πολλοί χρήστες, η λειτουργία δεν συμπεριφέρεται πλέον όπως παλιά, αφού τώρα το φίλτρο Photochromatic χρειάζεται περισσότερο φως για να τραβήξει καλές φωτογραφίες.

Ευτυχώς όμως, υπάρχει ακόμα τρόπος να επαναφέρετε τη λειτουργεία κάμερας έγχρωμων φίλτρων του ΟnePlus 8 Pro. Όπως αποκάλυψε ένα μέλος της XDA, ανακάλυψε ότι μπορείτε να αποκτήσετε τη δυνατότητα μέσω της εφαρμογής ADB και της εργοστασιακής λειτουργίας.

Πώς θα λάβετε εκ νέου το OnePlus 8 Pro See Through

Για να επαναφέρετε την κάμερα έγχρωμου φίλτρου στο OnePlus 8 Pro θα χρειαστεί αρχικά να ανοίξετε την εφαρμογή Factory Mode μέσω ADB. Στη συνέχεια ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ενεργοποιήστε τον εντοπισμό σφαλμάτων USB στη συσκευή σας.
  • Συνδέστε τη συσκευή σας σε έναν υπολογιστή και ανοίξτε τη γραμμή εντολών.
  • Πληκτρολογήστε “adb devices” και πατήστε enter για να δείτε αν η συσκευή σας αναγνωρίζεται (Θα χρειαστείτε εγκατεστημένα εργαλεία ADB στον υπολογιστή σας).
  • Πληκτρολογήστε “adb shell” και πατήστε enter. Στη συνέχεια πληκτρολογήστε, “am start -n com.oneplus.factorymode / .camera.manualtest.CameraManualTest” και πατήστε ξανά enter. Αυτό θα ξεκινήσει την Εργοστασιακή λειτουργία στο OnePlus 8 Pro.
  • Πατήστε στο εικονίδιο εναλλαγής κάμερας στην κάτω δεξιά γωνία και επιλέξτε το 4ο φίλτρο κάμερας.

Τώρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά την λειτουργία φίλτρου κάμερας, όπως είχε κυκλοφορήσει αρχικά από την OnePlus.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS