ΑρχικήinetCyberPhone: Το νέο iPhone της Caviar εμπνευσμένο από την Tesla

CyberPhone: Το νέο iPhone της Caviar εμπνευσμένο από την Tesla

Ήρθε το CyberPhone της Caviar, ένα iPhone με διαφορετική σχεδίαση από αυτή που έχουμε συνηθίσει, ενώ θα θυμίζει τα CyberTruck της Tesla.

cyberphone caviar
CyberPhone: Το νέο iPhone της Caviar εμπνευσμένο από την Tesla

H Caviar, εταιρεία γνωστή για τη δημιουργία απίστευτων και πολυτελών τροποποιήσεων iPhone, εργάζεται πάνω σε έναν σχεδιασμό που θα κάνει το iPhone 11 να μοιάζει με Cybertruck.

Το CyberPhone Caviar που κατασκευάστηκε, έχει φτιαχτεί από τιτάνιο και ο σχεδιασμός του με τις πολλές γωνίες θυμίζει τα φορτηγά της Tesla. Η εταιρεία έχει βγάλει κάποιες εκδόσεις προς πώληση, αλλά η αρχική τιμή ξεκινάει από $6,910, άρα καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι ένα κινητό για τους καθημερινούς αγοραστές.

Οι πληροφορίες δεν αφορούν το μοντέλο του τιτανίου, αλλά ένα μοντέλο από αλουμίνιο, το οποίο είναι και λίγο φτηνότερο από την έκδοση που αποστέλλεται στους πελάτες. Το πίσω μέρος της επίσημης έκδοσης του CyberPhone είναι φτιαγμένο από τιτάνιο με ένα κάλυμμα PVC, με εγκοπές και κουμπιά που επιτρέπουν στο κινητό να λειτουργεί όπως το κανονικό iPhone, αλλά με διαφορετική σχεδίαση.

Αφού το επιπλέον περίβλημα προσθέτει μεγάλο όγκο στο iPhone, υπάρχει ένα ειδικό εργαλείο εξαγωγής της SIM, ώστε να βγάλετε την υποδοχή της από τη βαθιά εγκοπή του περιβλήματος.

Επίσης έχει το τετραγωνικό άνοιγμα της κάμερας στο πίσω μέρος, το οποίο είδαμε στα iPhone 11 της φετινής χρονιάς, και συνοδεύεται από την επιγραφή «CAVIAR».

Στη φωτογραφία μπορεί να παρατηρήσετε μια ρωγμή στο γυάλινο μέρος τoυ περιβλήματος του CyberPhone. O Elon Musk, CEO της Tesla, κατάφερε να σπάσει το παράθυρο ενός CyberTruck κατά τη διάρκεια των αποκαλυπτηρίων, άρα μπορεί η εταιρεία να στοχεύει μόνο στη γνησιότητα. Το μη γυάλινο τμήμα της θήκης φαίνεται πιο ανθεκτικό, αλλά είναι επίσης πολύ βαρύ.

Υπάρχουν αρκετές γρατσουνιές και περιμετρικά του κινητού, το οποίο είναι αλουμίνιο, αν και μπορεί να φθαρεί και το τιτάνιο. Οι ορατές γρατσουνιές δεν είναι βέβαια επιθυμητές σε ένα τηλέφωνο που κοστίζει τόσο πολύ.

CyberPhone: Το νέο iPhone της Caviar εμπνευσμένο από την Tesla

Το πιο φτηνό μοντέλο είναι το CyberPhone Light, αλλά η βασική έκδοση τιμολογείται περίπου στα $7.680, και έχει ένα πτυσσόμενο κάλυμμα που κατεβαίνει και μπορεί να καλύψει την οθόνη όταν το κινητό δεν χρησιμοποιείται. Να σημειώσουμε ότι μπορεί να μετατραπεί και σε βάση, το οποίο είναι κάτι που επίσης δεν περιλαμβάνει η πιο οικονομική έκδοση.

Τα τροποποιημένα iPhone όπως αυτό, είναι πιο πρακτικά αλλά στοχεύουν ένα συγκεκριμένο κοινό. Ωστόσο είναι διασκεδαστικό να ρίχνουμε μια ματιά και σε αυτά τα τρελά προϊόντα. Δεν έχουμε ιδέα ποιος μπορεί να αγοράσει αυτές τις συσκευές της Caviar αλλά σίγουρα θα είναι αρκετοί αφού τέτοιες εταιρείες κυκλοφορούν συχνά και κάτι νέο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS