Αρχικήinet"Ημέρα Μπαταρίας" της Tesla: Έρχεται τον Σεπτέμβριο!

“Ημέρα Μπαταρίας” της Tesla: Έρχεται τον Σεπτέμβριο!

Εδώ και λίγο καιρό, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, προωθεί την πιθανή «Ημέρα Μπαταρίας», η οποία μάλλον έρχεται σε λίγους μήνες!

ημέρα μπαταρίας tesla
«Ημέρα Μπαταρίας» της Tesla: Έρχεται τον Σεπτέμβριο!

Ο Musk αναφέρει σε tweet του, ότι η 15η Σεπτεμβρίου είναι η «προσωρινή ημέρα Tesla Shareholder Meeting & Battery», και θα περιλαμβάνει τη συνηθισμένη συνάντηση των μετόχων, αλλά και μία ξενάγηση στο σύστημα παραγωγής κυψελών για τις μπαταρίες που τροφοδοτούν τα οχήματα της Tesla.

Η λεγόμενη «Ημέρα Μπαταρίας», έχει ήδη αναβληθεί αρκετές φορές, ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί για τον Απρίλιο αυτού του χρόνου. Στη συνέχεια, καθυστέρησε μέχρι τον Μάιο, και τελικά αναβλήθηκε μέχρι τον Ιούνιο, που και πάλι δεν έγινε.

Στο ημερολόγιο του Musk φαίνεται ότι η Ημέρα Μπαταρίας έχει κλείσει πλέον για Σεπτέμβρη, κάτι πολύ πιο λογικό δεδομένης της κατάστασης και της κρίσης του Covid-19.  Βέβαια, στη λίστα των προβληματικών προστίθενται και τα ζητήματα της Tesla για τη διαχείριση της πανδημίας, την αναστολή λειτουργίας με εντολή της κυβέρνησης, και την υγεία και προστασία των υπαλλήλων.

Στην αλλαγή ημερομηνίας για την Ημέρα Μπαταρίας έχει παίξει, επίσης, ρόλο μια εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί να περιλαμβάνει ένα σύστημα κίνησης. Ωστόσο, ο Musk επέλεξε να εστιάσει περισσότερο στη δουλειά που κάνει η εταιρεία για την απόδοση της μπαταρίας της.

«Ημέρα Μπαταρίας» της Tesla: Έρχεται τον Σεπτέμβριο!

Το μοντέλο Tesla S πρόσφατα κατέκτησε τον τίτλο του πρώτου και μοναδικού αυτοκινήτου που κατάφερε να πετύχει μια «400+ mile πιστοποίηση εύρους ΕΡΑ» και η εταιρεία φαίνεται να δουλεύει πάνω σε νέα, χαμηλότερου κόστους και πιο ανθεκτικής τεχνολογίας ηλεκτρική μπαταρία. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε το «Reuters» νωρίτερα αυτό τον χρόνο, η Tesla σχεδιάζει να εισάγει τα Κινέζικα οχήματα Model 3 είτε αργότερα φέτος, είτε στις αρχές του επόμενου χρόνου.

Η Ημέρα Μπαταρίας θα είναι η πρώτη σημαντική εκδήλωση της Tesla μετά τα αποκαλυπτήρια του «Cybertruck» το 2019. Οτιδήποτε κάνει η εταιρεία, με σεβασμό στην τεχνολογία μπαταρίας θα τραβήξει σίγουρα τα βλέμματα, ειδικά αν σκεφτούμε ότι είναι το μεγαλύτερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που έχει για να συνεχίσει να μεγαλώνει τη βάση των πελατών της.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS