ΑρχικήReviewsGalaxy A31: Οι δυνατότητες του νέου smartphone της Samsung

Galaxy A31: Οι δυνατότητες του νέου smartphone της Samsung

Το νέο smartphone της Samsung, Galaxy A31, είναι εδώ με τετραπλή κάμερα και αναβαθμισμένη FHD+ Super AMOLED οθόνη 6.4-ιντσών! Η Samsung ανακοίνωσε και επίσημα πλέον τα χαρακτηριστικά του στην ιστοσελίδα της.

Galaxy A31
Galaxy A31: Οι δυνατότητες του νέου smartphone της Samsung

Η υψηλής ανάλυσης τετραπλή κάμερα, αποτελείται από μία βασική κάμερα 48ΜΡ για ζωντανές, καθαρές φωτογραφίες ακόμα και τη νύχτα. Για την καταγραφή περισσότερου περιεχόμενου, η Samsung έχει ενσωματώσει στο Galaxy A31 μία Ultra-Wide κάμερα ανάλυσης 8ΜΡ. Η καλύτερη λειτουργία της τετραπλής κάμερας είναι η βελτιωμένη Macro κάμερα 5ΜΡ, που θα κάνει το αντικείμενο λήψης να ξεχωρίσει, σε συνδυασμό με τα πολλά εφέ της 5ΜΡ Depth Camera.

Το αμέσως επόμενο, επίσης σημαντικό, χαρακτηριστικό του Galaxy A31, είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Με χωρητικότητα 5.000 mAh, θα σας δώσει τη δυνατότητα για πολύωρο streaming, gaming, και ότι άλλο θέλετε. Υποστηρίζει επίσης γρήγορη φόρτιση 15W, η οποία θα λύσει τα χέρια των πιο βιαστικών. Αναμφίβολα, πρόκειται για μια μπαταρία που θα διευκολύνει την καθημερινότητα πολλών χρηστών.

Η FHD+ Super AMOLED οθόνη των 6.4-ιντσών θα σας χαρίσει μια ακόμα πιο αναβαθμισμένη εμπειρία παρακολούθησης video και gaming. Καλύπτει σχεδόν όλη την επιφάνεια του κινητού, λόγω των μικρών πλαισίων, ενώ το notch είναι πολύ διακριτικό.

Galaxy A31: Οι δυνατότητες του νέου smartphone της Samsung

Μέσω της λειτουργίας «Alive Intelligence», δίνεται η πρόσβαση σε μια σειρά έξυπνων και διαισθητικών δυνατοτήτων. Αυτές οι επιλογές θα βοηθήσουν τους χρήστες να κάνουν πολλά περισσότερα, αλλά και πιο γρήγορα, εξοικονομώντας σημαντικό χρόνο.

«Δεν είναι απλά ένα έξυπνο κινητό, είναι ένα πιο έξυπνο κινητό,» λέει η Samsung.

Ο οκτα-πύρηνος επεξεργαστής η 6GB μνήμη RAM, που παρέχει το νέο Galaxy A31, δημιουργούν μια πολύ ομαλή και βελτιωμένη απόδοση. Επίσης θα μπορείτε να αποθηκεύετε μεγαλύτερο όγκο περιεχόμενου με την 128GB εσωτερική μνήμη. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που θα βρείτε πολύ χρήσιμο είναι το «Game Booster», το οποίο βελτιώνει την μπαταρία, τη θερμοκρασία και τη μνήμη, χρησιμοποιώντας το μοτίβο χρήσης της κάθε συσκευής.

Όλα αυτά μαζί, σε συνδυασμό με τον γεωμετρικό σχεδιασμό και το γυαλιστερό φινίρισμα, θα σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία. Διαλέξτε μεταξύ τριών χρωμάτων, Crush Black, Prism Crush White ή Prism Crush Blue, και ανακαλύψτε τις μοναδικές λειτουργίες του Samsung Galaxy A31.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS