ΑρχικήReviewsΚυκλοφόρησαν οι επίσημοι Intel drivers για τα Windows 10 2004

Κυκλοφόρησαν οι επίσημοι Intel drivers για τα Windows 10 2004

Κυκλοφόρησαν οι επίσημοι Intel drivers για το ερχόμενο Windows 10 2004

Η Intel ανακοίνωσε ανανεωμένους drivers γραφικών, οι οποίοι είναι συμβατοί με τα Windows 10 2004. Φέρνουν καλύτερη υποστήριξη του DirectX 12. Αργότερα μέσα στον μήνα, η Microsoft θα ανακοινώσει και την απαιτούμενη ενημέρωση για την απόκτηση των Windows 10 2004.

Μετά την ενημέρωση, το λειτουργικό σύστημα θα λειτουργεί με τον Windows Display Driver 2.7, ο οποίος θα επιτρέψει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις νέες δυνατότητες του DirectX 12.

Για να προετοιμαστεί για την ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος, η Intel ανακοίνωσε τους “Windows 10 DCH Drivers 27.20.100.8187”, που φέρνουν υποστήριξη για το DirectX 12 Shader Model 6.5, καθώς και για το Dolby Vision. Ωστόσο, οι νέοι drivers είναι συμβατοί μόνο με υπολογιστές που χρησιμοποιούν τουλάχιστον 7η γενιάς επεξεργαστές ή Intel HD Graphics 610 και άνω.

Μέχρι τώρα, όταν οι χρήστες ήθελαν να κάνουν ενημέρωση των drivers του συστήματος, έπρεπε πρώτα να ανοίξουν το website του κατασκευαστή υλικού, και, στη συνέχεια, να κάνουν λήψη των ενημερώσεων βάση του συστήματος που χρησιμοποιούν. Πλέον, όμως, οι ερχόμενοι drivers της εταιρίας είναι “Ξεκλείδωτοι”. Με άλλα λόγια, από δω και πέρα οι χρήστες θα παίρνουν τους νέους graphics drivers, μαζί με τους DCH drivers της εταιρίας.

«Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για τους χρήστες να μπορούν να κάνουν της ενημερώσεις απλά, εύκολα και γρήγορα. Για αυτόν τον λόγο, πλέον οι DCH drivers είναι “Ξεκλείδωτοι”, γεγονός το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να ενημερώνουν τα συστήματά τους ποιο συχνά και πιο γρήγορα. Πλέον, το μόνο που πρέπει να κάνουν οι χρήστες για να ενημερώσουν τους drivers τους, είναι να εγκαταστήσουν το νέο exe αρχείο και να μην σκέφτονται για τα υπόλοιπα», αναφέρει η εταιρία.

Παρακάτω σας αναφέρουμε αναλυτικά βήματα για την εγκατάσταση των generic DCH drivers στο σύστημα σας:

  1. Σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε επεξεργαστής από 7η γενιά ή άνω γενιά.
  2. Απαγορέψτε τη σύνδεση στο internet, έτσι ώστε ο υπολογιστής να μη μπορεί να εγκαταστήσει άλλoυς drivers αυτόματα.
  3. Μεταβείτε στο Device Manager > Display Adapters > (δεξί κλικ στα Intel Graphics) > Uninstall Device. Εδώ θα πρέπει να επιλέξετε “delete the driver software for this device”.
  4. Επιλέξτε “Scan for Hardware Changes”.
  5. Εάν υπάρχουν άλλοι drivers της Intel, εφαρμόστε ξανά τα βήματα 3 και 4, μέχρι να μην εμφανιστεί Basic Display Adapter.
  6. Κάντε επανεκκίνηση του συστήματος.
  7. Εγκαταστήστε τους νέους drivers.
  8. Κάντε επανεκκίνηση του συστήματος ξανά, και, στη συνέχεια, συνδέστε τον υπολογιστή στο internet.
  9. Βεβαιωθείτε ότι οι drivers είναι εγκατεστημένοι, χρησιμοποιώντας το Device Manager.
  10. Τρέξτε το Windows update για να σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε τελευταία έκδοση drivers.

Χρησιμοποιώντας τον τρόπο αυτό, οι χρήστες θα μπορούν να λαμβάνουν ενημερώσεις πολύ πιο συχνά, καθώς και να είναι σίγουροι ότι χρησιμοποιούν τους πιο πρόσφατους drivers.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS