ΑρχικήUpdatesUbuntuDDE: Ubuntu Linux με επιφάνεια εργασίας Deepin

UbuntuDDE: Ubuntu Linux με επιφάνεια εργασίας Deepin

UbuntuDDE: Ubuntu με επιφάνεια εργασίας Deepin

UbuntuDDE: Ubuntu Linux με επιφάνεια εργασίας Deepin- Έχετε σκεφτεί ποτέ, τι θα γινόταν αν συνδυάσετε τις δυνάμεις της πιο γνώστη διανομής του Linux, με ένα από τα πιο όμορφα περιβάλλοντα εργασίας; Αν πιστεύετε ότι αυτός είναι ο καλύτερος συνδυασμός μεταξύ λογισμικού και επιφάνειας εργασίας, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το νέο UbuntuDDE.

Το UbuntuDDE, είναι μια νέα διανομή στον κόσμο του Linux, η οποία είναι βασισμένη στο ερχόμενο Ubuntu 20.04 LTS και χρησιμοποιεί την επιφάνεια εργασίας Deepin. Δεν υπάρχουν αντιρρήσεις, ότι το  Deepin είναι ένα από τα πιο όμορφα γραφικά περιβάλλοντα που υπάρχουν. Για αυτόν τον λόγο, το αποτέλεσμα από αυτόν τον συνδυασμό είναι ένα όμορφο και ισχυρό λειτουργικό σύστημα.

Πριν προχωρήσουμε παρακάτω, είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι μπρος το παρόν, το UbuntuDDE δεν είναι επίσημη έκδοση του ubuntu. Ωστόσο, εμείς πιστεύουμε ότι σύντομα, το νέο λειτουργικό σύστημα θα αναφέρεται και ως επίσημη έκδοση του κλασικού ubuntu.

Ο developer Arun σημείωνει ότι η νέα έκδοση δημιουργήθηκε συνδυάζοντας τα ανανεωμένα πακέτα από το Deepin repository με το ubuntu 20.04. Ο Arun δήλωσε ακόμα, ότι οι ομάδες του Ubuntu Snapcraft, Budgie και του Cinnamon επίσης βοήθησαν αρκετά κατά τη δημιουργία. Το UbuntuDDE λοιπόν, είναι το αποτέλεσμα από την μεγάλη συνεργασία μας, σημείωσε ακόμα ο Arun.

Ένα αρνητικό του Deepin, είναι το Spyware που υπήρχε στο Store το 2018. Τότε, έγινε γνωστό ότι το Deepin μάζευε τα προσωπικά δεδομένα από τους χρήστες του store. Επομένως, πολλοί είναι εκείνοι που δεν το εμπιστεύονται πλέον. 

Για τον ίδιο λόγο, αντί να περιέχει το Deepin Store, το UbuntuDDE  έρχεται με το Ubuntu software center. Εκτός από αυτό, τα repositories επίσης υποστηρίζουν τα PPA του κλασικού ubuntu.

Εγκατάσταση της νέας διανομής :

UbuntuDDE: Ubuntu με επιφάνεια εργασίας Deepin

Για να εγκαταστήσετε την νέα διανομή, πρέπει πρώτα να κάνετε λήψη του αρχείου εγκατάστασης. Μη ξεχάσετε όμως, ότι η διανομή βρίσκεται σε beta στάδιο. Αυτό σημαίνει, ότι μπορεί να υπάρχουν κάποια σφάλματα κατά τη λειτουργεία της. Η σταθερή έκδοση είναι πιθανό να κυκλοφορήσει μετά την επίσημη κυκλοφορία του ubuntu 20.04, η οποία μάλλον θα γίνει στις 23 Απριλίου.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS