ΑρχικήinetSamsung: Δωρεά αξίας $ 29 εκατομμυρίων για την μάχη ενάντια στον κορωνοϊό

Samsung: Δωρεά αξίας $ 29 εκατομμυρίων για την μάχη ενάντια στον κορωνοϊό

Samsung

Η Samsung Electronics προχώρησε σε μια δωρεά αξίας $ 29 εκατομμυρίων σε κυβερνήσεις και κοινότητες που έχουν πληγεί περισσότερο από τον κορωνοϊό.

Η δωρεά περιλαμβάνει προσφορά χρημάτων αλλά και βασικών προϊόντων. Η τεχνολογική εταιρεία με έδρα τη Νότια Κορέα προσφέρει μάσκες προσώπου και smartphones σε ασθενείς που βρίσκονται σε καραντίνα καθώς και καθαριστές αέρα για τα νοσοκομεία. Έχει επίσης δωρίσει tablets σε εκπαιδευτικά ιδρύματα για τα παιδιά που δεν πηγαίνουν τώρα στο σχολείο.

Η Samsung παραχώρησε, επίσης, το κέντρο εκπαίδευσης των εργαζομένων (Νότια Κορέα) στις ιατρικές αρχές για να χρησιμοποιηθεί ως κέντρο φροντίδας ασθενών. Επιπλέον, πολλοί μηχανικοί της εταιρείας συνεργάζονται με τοπικούς κατασκευαστές ιατρικών μασκών για βοηθήσουν στη βελτίωση των εργοστασιακών τους διατάξεων και των διαδικασιών παραγωγής, ώστε να αυξηθεί η αποδοτικότητα. Σύμφωνα με τη Samsung, μια τέτοια εταιρεία κατασκευής μασκών κατάφερε να διπλασιάσει την ημερήσια παραγωγή της χάρη στη βοήθεια των μηχανικών της.

κορωνοϊό δωρεά

Η Samsung έχει επίσης δωρίσει περίπου 330.000 μάσκες στην πόλη Daegu, το επίκεντρο της επιδημίας COVID-19 στη Νότια Κορέα.

Όσον αφορά στο εργατικό δυναμικό της ίδιας της εταιρείας, η Samsung έχει φτιάξει κάποιες ομάδες που είναι δίπλα στους εργαζομένους για να τους παρέχουν πόρους και ενημερώσεις σχετικά με τις τελευταίες κατευθυντήριες γραμμές από τις υγειονομικές αρχές για τον κορωνοϊό.

Τα επαγγελματικά ταξίδια των υπαλλήλων της Samsung έχουν επίσης περιοριστεί και γίνονται μόνο αυτά που είναι απολύτως απαραίτητα. Επίσης, έχει εφαρμοστεί η εργασία από το σπίτι για όλους τους υπαλλήλους που το αντικείμενό τους τούς επιτρέπει να εργαστούν απομακρυσμένα. Τα γραφεία και οι εγκαταστάσεις κρίσιμης σημασίας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες έχουν επιβάλει ιατρικούς ελέγχους (π.χ ελέγχους θερμοκρασίας), ενώ γίνονται τακτικές απολυμάνσεις.

Έχει αυξήσει τους ελέγχους σε όλες τις εγκαταστάσεις αν και ορισμένα από τα εργοστάσιά της σε όλο τον κόσμο έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους λόγω εντολών από τις τοπικές κυβερνήσεις.

Παρά τη λήψη αυτών των μέτρων, κάποιοι υπάλληλοι της Samsung έχουν νοσήσει. Αυτή την εβδομάδα επιβεβαιώθηκε ότι τρεις από τους υπαλλήλους που επέστρεψαν από τη Βραζιλία είχαν μολυνθεί από την ασθένεια.

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS