ΑρχικήTop PicksΠοια είναι τα καλύτερα δώρα για τους non-techie φίλους σας;

Ποια είναι τα καλύτερα δώρα για τους non-techie φίλους σας;

δώρα Είναι γνωστό ότι ζούμε στην ψηφιακή εποχή. Ωστόσο, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι εξοικειωμένοι ή «κολλημένοι» με την τεχνολογία. Υπάρχουν κάποια τεχνολογικά προϊόντα, που μπορούν να κάνουν και αυτούς τους ανθρώπους να αλλάξουν γνώμη. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε κάποια πολύ ενδιαφέροντα δώρα για τους non-techie φίλους σας.

δώρα JACKERY EXPLORER 500

Δείτε το εδώ

Αυτή η συσκευή είναι ιδανική για τους ανθρώπους που ξεμένουν συχνά από μπαταρία. Μπορούν να το έχουν συνέχεια μαζί τους και να φορτίζουν τις συσκευές τους. Το Jackery Explorer 500 περιέχει μια τεράστια ισχύ 518Wh.

Διαθέτει τρεις θύρες USB και έξοδο εναλλασσόμενου ρεύματος με ισχύ 500 Watt. Μπορεί να επαναφορτιστεί μέσω ρεύματος ή μέσω του Jackery SolarSaga 100W solar panel.

AMOTON ECHO DOT με ενσωματωμένο ρολόι

Δείτε το εδώ

Πρόκειται για μια πολύ χρήσιμη συσκευή, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε ακόμα και από τους non-techies. Διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά, όπως αναπαραγωγή μουσικής, audiobooks, ανάγνωση νέων και πολλά άλλα. Πέρα από αυτά όμως, έχει ενσωματωμένο ένα πολύ ωραίο και κομψό ρολόι.

APPLE TV

Δείτε το εδώ

Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα δώρα που θα μπορούσατε να πάρετε σε ένα φίλο σας. Είναι ιδανικό ειδικά για όσους χρησιμοποιούν ήδη iPhones, iPads και Mac. Είναι μικρό, διακριτικό, αλλά δίνει πρόσβαση στο τεράστιο οικοσύστημα ψυχαγωγίας και εφαρμογών της Apple.

δώρα

BACKBLAZE

Δείτε το εδώ

Το Backblaze είναι ένα ισχυρό και αξιόπιστο εργαλείο που δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών δεδομένων των χρηστών. Πολλοί χρήστες και κυρίως οι non-techies (που δεν είναι πολύ σχετικοί με τα θέματα της τεχνολογίας και της ασφάλειας) δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην εξασφάλιση των δεδομένων τους. Το εργαλείο αυτό είναι ιδανικό γι’ αυτούς τους ανθρώπους που βαριούνται ή δεν θέλουν να ασχοληθούν με αυτή τη σημαντική διαδικασία.

NEST PROTECT

Δείτε το εδώ

Το NEST PROTECT είναι ένα από τα πιο χρήσιμα δώρα που θα μπορούσατε να πάρετε σε κάποιον φίλο σας. Είναι ένας «φρουρός» που παρακολουθεί το σπίτι σας και έχει τα «ψηφιακά μάτια και αυτιά» του ανοιχτά για την ανίχνευση φωτιάς, καπνού ή μονοξειδίου του άνθρακα.

Είναι γρήγορο και εύκολο στην εγκατάσταση και πάρα πολύ χρήσιμο.

KINDLE PAPERWHITE

Δείτε το εδώ

Στις μέρες μας, πολλοί άνθρωποι προτιμούν να διαβάζουν βιβλία και άλλα δημοσιεύματα σε ψηφιακή μορφή. Σε αυτό τον τομέα, η καλύτερη επιλογή είναι το Kindle Paperwhite. Η μπαταρία του διαρκεί πολλές ώρες, έχει μεγάλη χωρητικότητα και το πιο ενδιαφέρον; Είναι αδιάβροχο, οπότε μπορείτε να διαβάσετε ακόμα και στη μπανιέρα ή την πισίνα!

δώρα DJI MAVIC MINI

Δείτε το εδώ

Τα Drones είναι, επίσης, από τα πιο ενδιαφέροντα δώρα που θα μπορούσε να λάβει κανείς. Είναι ιδανικό για έναν φωτογράφο ή κινηματογραφιστή, καθώς προσφέρει πολλές δυνατότητες. Είναι εύκολο στη χρήση και οι φωτογραφίες και τα βίντεο που καταγράφονται από το DJI MAVIC MINI είναι απλά εκπληκτικά.

RAVPOWER PD PIONEER 20000MAH 3-PORT POWER BANK

Δείτε το εδώ

Πρόκειται, ίσως , για το καλύτερο power bank για έναν non-techie. Για ποιο λόγο; Επειδή μπορείτε να φορτίσετε τις συσκευές σας με σχεδόν οποιοδήποτε καλώδιο– MicroUSB, USB-C, ακόμη και Lightning connector. Αυτό το χαρακτηριστικό σε συνδυασμό με την εύκολη ψηφιακή οθόνη και τα 20000mAh, το καθιστούν ιδανικό power bank.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS