ΑρχικήsecurityΕργαλείο της CFC βοηθά στην προώθηση ασφαλιστικών προγραμμάτων

Εργαλείο της CFC βοηθά στην προώθηση ασφαλιστικών προγραμμάτων

εργαλείοΟι ασφαλιστικές εταιρείες του κυβερνοχώρου συχνά δυσκολεύονται να πουλήσουν ασφάλειες στους διευθυντές επιχειρήσεων, στους τεχνικούς και στις νεοσύστατες εταιρείες, παρά το ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Ωστόσο, υπάρχουν πλέον διαθέσιμα κάποια εργαλεία, που μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν αυτές οι εταιρείες για να ενισχύσουν τη δουλειά τους. Η εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, CFC, κυκλοφόρησε ένα νέο δωρεάν εργαλείο για να βοηθήσει τις εταιρείες να πουλήσουν ασφαλιστικά προγράμματα (στον κυβερνοχώρο).

Το νέο εργαλείο της CFC ονομάζεται «cyber risk heat map». Πρόκειται για ένα γράφημα με διάφορα χρώματα, το οποίο κατατάσσει, ανάλογα με τη σοβαρότητά τους, διάφορα ζητήματα ασφάλειας που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και σχετίζονται με τη λειτουργία των επιχειρήσεων, την προστασία της ιδιωτικής ζωής και τις επιθέσεις. Αυτά τα ζητήματα ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο των επιχειρήσεων.

Ο James Burns, στέλεχος της CFC, είπε ότι οι ασφαλιστικές υπηρεσίες χρησιμοποιούνται κυρίως από ιδιωτικές επιχειρήσεις που χειρίζονται ευαίσθητα δεδομένα. Ωστόσο, η διαρροή δεδομένων δεν είναι ο μόνος κίνδυνος που αντιμετωπίζουν σήμερα οι επιχειρήσεις.

“Στην πραγματικότητα, οι κυβερνοεγκληματίες στοχεύουν όλο και πιο συχνά τις παραδοσιακές επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν σχεδόν καθόλου ευαίσθητα δεδομένα”, είπε. Συνήθως, πραγματοποιούν ransomware επιθέσεις που διακόπτουν τη λειτουργία των επιχειρήσεων ή στέλνουν παραπλανητικά email με σκοπό τη διάπραξη ηλεκτρονικών απατών, και κυρίως τη μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμούς που ελέγχουν οι ίδιοι οι hackers.

“Οι ασφαλιστικές εταιρείες που επιθυμούν να ξεκινήσουν μια συζήτηση με τους πελάτες τους, σχετικά με τις υπηρεσίες ασφάλισης στον κυβερνοχώρο, πρέπει να επικεντρωθούν σε ζητήματα που σχετίζονται με την κάθε επιχείριση. Το νέο μας εργαλείο «cyber risk heat map» τις βοηθά να εντοπίσουν εύκολα τα σημαντικότερα ζητήματα σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας, ενώ παρέχει και μερικά σενάρια, ειδικά για τους συγκεκριμένους πελάτες».

Το δωρεάν εργαλείο της CFC παρέχει στις ασφαλιστικές εταιρείες τη δυνατότητα να αποδείξουν στους πελάτες εύκολα και απλά πώς λειτουργεί η ασφάλιση στον κυβερνοχώρο για συγκεκριμένους κλάδους της βιομηχανίας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS