ΑρχικήHow ToAirPods: Πως να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή την μπαταρία τους

AirPods: Πως να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή την μπαταρία τους

Αν έχετε τα AirPods της Apple και αναρωτιέστε για το πως μπορείτε να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή πόση μπαταρία έχουν ακόμη, παρακάτω θα βρείτε μερικούς εύκολους τρόπους που θα σας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη.

Πρώτα από όλα μία εύκολη λύση είναι να ανοίξετε τη θήκη των AirPods και να την κρατήσετε δίπλα στη συσκευή iPhone σας. Με αυτό τον τρόπο θα εμφανιστεί απευθείας μία εικόνα στην οθόνη του κινητού σας που θα σας αναγράφει λεπτομερώς πόση διάρκεια ζωής έχουν ακόμα τα AirPods. Όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω:

airpods

Αν θεωρείτε αυτόν τον τρόπο πολύπλοκο και δύσχρηστο, μπορείτε να ακολουθήσετε και τον δεύτερο. Εάν μεταβείτε στο “Today View” στο iPhone σας (μπορείτε να το βρείτε κάνοντας scroll αριστερά από το μενού “Αρχική σελίδα”), και πηγαίνοντας στο “Batteries” μπορείτε να δείτε με ακρίβεια πόση μπαταρία έχετε αφήσει στα AirPods σας.

Για να βρείτε το “Batteries” μπορείτε να ακολουθήσετε και την εξής διαδικασία. Κάντε scroll προς τα κάτω στην οθόνη μέχρι να δείτε ένα κουμπί ” Edit”. Από εδώ μπορείτε να προσθέσετε, να οργανώσετε και να αφαιρέσετε widgets όπως κρίνετε εσείς καλύτερα. Έτσι, μπορείτε να έχετε το “Batteries” στην αρχική οθόνη του κινητού σας και ανά πάσα στιγμή να ελέγχετε την μπαταρία των AirPods σας.

airpods

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS