ΑρχικήinetΠως θα είναι οι Smart TVs τα επόμενα 50 χρόνια;

Πως θα είναι οι Smart TVs τα επόμενα 50 χρόνια;

Οι Smart TVs έχουν κατακτήσει τον κόσμο της τεχνολογίας. Οι νέες τεχνολογίες τους έχουν δημιουργηθεί για να βελτιώσουν την εμπειρία κάθε χρήστη. Ολόκληρος ο κόσμος ελέγχεται από την τηλεόραση.

Εταιρείες όπως η Sony TV, η Samsung, η LGTV και η Walton έχουν αγκαλιάσει όλες τις δυνατότητες της έξυπνης τηλεόρασης. Οι έξυπνες τηλεοράσεις είναι ήδη πολύ προχωρημένες, αλλά πως θα είναι οι smart TVs τα επόμενα 50 χρόνια;

 

Προηγμένες λειτουργίες ασφάλειας

Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας θα ενισχυθούν. Το Internet of things (IoT), το οποίο είναι η διαδικτυακή δικτύωση όλων των συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των έξυπνων τηλεοράσεων, αναπτύσσεται. Αυτό σημαίνει ότι σύντομα, οι τηλεοράσεις θα έχουν καλύτερη ασφάλεια, προστασία από hackers και κακόβουλο λογισμικό. Επομένως, οι τηλεοράσεις και τα προσωπικά μας στοιχεία θα είναι ασφαλή και προστατευμένα.

Εύκολος έλεγχος

Επιπλέον, οι τηλεοράσεις θα είναι εύκολο να ελέγχονται. Χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο γίνεται κουραστικό. Σαφώς, ήδη υπάρχουν λειτουργίες φωνητικού ελέγχου στις έξυπνες τηλεοράσεις αλλά διαθέτουν ένα μειονέκτημα.

Δεν είναι διαθέσιμες σε όλα τα μοντέλα. Στο μέλλον, ίσως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις δικές μας κινητές συσκευές για τον έλεγχο των τηλεοράσεων. Θα είναι σαν να χρησιμοποιείτε το chromecast για να ελέγχετε την τηλεόραση. Μπορείτε επίσης να μοιράζεστε την οθόνη του κινητού σας στην τηλεόραση.

Smart TVs

On-Demand TV

Κάτι άλλο που μπορούμε να περιμένουμε είναι η αύξηση του on-demand TV. Όλοι γνωρίζουμε για το Netflix. Λοιπόν, σκεφτείτε το ως Netflix 2. Οι καλύτερες on-demand λειτουργίες θα κάνουν τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα κανάλια που δεν χρησιμοποιούνται θα καταργηθούν και μπορείτε να παρακολουθήσετε το περιεχόμενό που σας ενδιαφέρει.

High Dynamic Range (HDR) TV

Αυτή η λειτουργία προσθέσει extra pixels. Αυτό σημαίνει ότι φωτίζει τις περιοχές που χρειάζεται και “ρίχνει σκιές” στις πιο σκοτεινές. Επομένως, βλέπετε την τηλεόραση πιο φωτεινή και με ευρύτερο φάσμα φωτεινότητας. Δεν θα βλέπετε μόνο καθαρότερες λήψεις, αλλά οι εικόνες θα είναι σχεδόν ζωντανές. Κάθε pixel στην τηλεόρασή σας θα αυξηθεί για τις ανάγκες προβολής σας.

Βελτίωση της διεπαφής

Οι Smart TVs θα βελτιώσουν τις διεπαφές. Αυτό σημαίνει ότι συλλέγουν δεδομένα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Επομένως, θα προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Τα επόμενα 50 χρόνια θα αποτελέσουν ορόσημο για την Smart TV και το μόνο σίγουρο είναι ότι η εμπειρία μας θα είναι πιο μαγική.

Smart TVs

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS