ΑρχικήinetVolvo Car UK: Εισάγει data SIM κάρτα σε όλα τα νέα της...

Volvo Car UK: Εισάγει data SIM κάρτα σε όλα τα νέα της μοντέλα

SIM Η Volvo Car UK αποφάσισε να ενισχύσει τη συνδεσιμότητα στα αυτοκίνητά της, τοποθετώντας μια data SIM κάρτα σε όλα τα νέα μοντέλα της.

Η data SIM κάρτα θα εισαχθεί σε όλα τα μοντέλα αυτοκίνητων του 2020, αλλά θα υπάρχει και η δυνατότητα να τοποθετηθεί και σε αυτοκίνητα, που έχουν ήδη λάβει οι πελάτες.

Η κάρτα SIM θα δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό καθώς και στους επιβάτες να έχουν πρόσβαση στο Ίντερνετ ανά πάσα στιγμή. Η κάρτα SIM θα περιλαμβάνει 100GB Ίντερνετ για ένα έτος. Πρόκειται για το πιο γενναιόδωρο σχέδιο που προσφέρεται από κατασκευαστή αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Για τους πρώτους 12 μήνες, η παροχή του Ίντερνετ θα είναι δωρεάν. Δηλαδή, οι αγοραστές δεν πληρώνουν κάτι παραπάνω πέρα από την τιμή του αυτοκινήτου.

Το συγκεκριμένο σχέδιο υποστηρίζεται από τη Vodafone. Η κάρτα SIM λειτουργεί ανεξάρτητα από τις υπόλοιπες συσκευές, που έχουν οι επιβάτες του αυτοκινήτου, οπότε δεν επηρεάζονται τα προσωπικά δεδομένα (Ίντερνετ).

Η εισαγωγή μιας data SIM κάρτας προσφέρει πολλά οφέλη, καθώς επιτρέπει την πρόσβαση σε εφαρμογές ψυχαγωγίας και πληροφόρησης, πληροφορίες για την κυκλοφορία (που μπορεί να συναντήσει ο οδηγός στο δρόμο), υπηρεσίες ασφάλειας κλπ. Επιπλέον, λόγω του ότι η κάρτα SIM είναι ενσωματωμένη στο αυτοκίνητο, το σήμα είναι πολύ ισχυρό, ακόμα και κατά την κίνηση του οχήματος.

Λειτουργεί ουσιαστικά σαν ένα WiFi hotspot, στο οποίο μπορούν να συνδεθούν έως και 8 συσκευές. Προσφέρει, επίσης, πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές πληροφοριών και ψυχαγωγίας που είναι ενσωματωμένες στο σύστημα Sensus του αυτοκινήτου, όπως Spotify, TuneIn, Google Local Search, Yelp, Park and Pay, Record & Send, Glympse, Weather και WikiLocation.

Επιτρέπει τη συλλογή και προβολή των πληροφοριών κυκλοφορίας στην οθόνη πλοήγησης και παρέχει και κάποια εναλλακτικά δρομολόγια. Φυσικά, παρέχονται και ενημερωμένες εκδόσεις των χαρτών και των εφαρμογών πλοήγησης.

Η αυτόματη περιαγωγή καλύπτει 42 ευρωπαϊκές χώρες.

Τέλος, η κάρτα SIM επιτρέπει τη λήψη και τη μετάδοση ειδοποιήσεων σε περίπτωση ύπαρξης εμποδίων στο δρόμο. Μέσω ενός cloud-based δικτύου, τα Volvo αυτοκίνητα μπορούν να δώσουν στους οδηγούς έγκαιρες προειδοποιήσεις σχετικά με ενδεχόμενες επικίνδυνες συνθήκες, μειώνοντας τον κίνδυνο ατυχήματος.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS