ΑρχικήHow ToΑυτά είναι δύο από τα καλύτερα e-readers που κυκλοφορούν!

Αυτά είναι δύο από τα καλύτερα e-readers που κυκλοφορούν!

Τα e-readers είναι ακόμα ένα τεχνολογικό επίτευγμα και έχουν κατασκευαστεί για ένα και μόνο σκοπό. Αυτός δεν είναι άλλος από την ανάγνωση βιβλίων.

e-readers

Τα σημερινά μοντέλα e-readers πλησιάζουν αρκετά τα γνωστά και αγαπημένα, σε όλους μας, εκτυπωμένα βιβλία. Αυτό που προσφέρουν επιπλέον, είναι καθαρές εικόνες και κείμενο, αλλά και μπαταρία που διαρκεί για εβδομάδες. Στην πραγματικότητα, τα e-readers υπερισχύουν των τυπωμένων βιβλίων, καθώς είναι αδιάβροχα και λειτουργούν ως μία απέραντη βιβλιοθήκη στη διάθεση του αναγνώστη.

Η αλήθεια είναι, ότι η τεχνολογία σε αυτό το αντικείμενο εξελίσσεται συνεχώς ύστερα από απαιτήσεις των ηλεκτρονικών αναγνωστών. Αυτό σημαίνει ότι αν υπάρχει μία συγκεκριμένη στιγμή κατά την οποία είναι καλό να δοκιμάσει κανείς το e-reading, αυτή είναι τώρα. 

AMAZON KINDLE PAPERWHITE (2018)

e-readers

Η Amazon έχει κυριαρχήσει εδώ και καιρό στο e-reading με το Kindle Paperwhite, το οποίο συνδυάζει την οθόνη υψηλής ανάλυσης και το ενσωματωμένο φως των κορυφαίων συσκευών ανάγνωσης της Amazon με τον ελαφρύ σχεδιασμό του πρώτου Kindle της εταιρείας. Ακόμη και πριν από την τελευταία ενημέρωση, η Amazon είπε ότι το Paperwhite ήταν το καλύτερο μοντέλο πώλησής της και αυτό γιατί είναι ένας σχεδόν τέλειος συνδυασμός λειτουργικότητας και τιμής για ένα e-reader.

Τα e-readers Paperwhite 2018 είναι αδιάβροχα και παρέχουν υποστήριξη για ακρόαση των βιβλίων μέσω Bluetooth και ένα βελτιωμένο σχεδιασμό με μια εντυπωσιακή οθόνη. Η οθόνη είναι 6 ιντσών και κατάλληλη ακόμα και για μικρά μεγέθη γραμματοσειρών. Με το ενσωματωμένο φως μπορείτε να διαβάσετε στο σκοτάδι και το μέγεθος της συσκευής ειναι μικρό και αρκετά λεπτό, ώστε να μπορείτε να το έχετε μαζί σας παντού.

Βέβαια, το κακό με αυτά τα e-readers είναι, ότι δεν φορτίζουν με USB-C κάτι που θα ήταν βολικό.

AMAZON KINDLE OASIS (2019)

e-readers

Είναι μάλλον ο νικητής των e-readers. Αν και η τιμή του μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα, αξίζει να αναφερθούμε στα προτερήματά του. Είναι μια συσκευή τρίτης γενιάς, με χρώματα οθόνης που προσαρμόζονται κάτι που κάνει εύκολο το διάβασμα στο σκοτάδι. Ο σχεδιασμός είναι εξαιρετικός και έχει ακόμα μια θήκη από αλουμίνιο και φυσικά κουμπιά αλλαγής σελίδας που είναι πολύ εύχρηστα. Είναι και αυτό αδιάβροχο και υποστηρίζει Audible audiobooks μέσω Bluetooth. Επιπλέον, διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη ομοιόμορφο φωτισμό και έναν προσαρμοστικό αισθητήρα φωτός που μπορεί να ρυθμίσει αυτόματα τη φωτεινότητα για εσάς. Το κακό σε αυτά τα e-readers είναι ότι έχουν σχεδόν τη τριπλάσια τιμή από τα Paperwhite, όμως οι δυνατότητές τους σίγουρα αξίζουν.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS