ΑρχικήinetΟι καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας για μια γυναίκα στον τεχνολογικό τομέα

Οι καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας για μια γυναίκα στον τεχνολογικό τομέα

θέσεις

Καθώς η τεχνολογία αναπτύσσετε συνεχώς με την πάροδο του χρόνου, όλο και περισσότερες είναι οι θέσεις εργασίας που δημιουργούνται σε αυτό τον τομέα. Σύμφωνα με τα στοιχεία, 627.000 νέες θέσεις έχουν ανοίξει από το 2017 στον τεχνολογικό τομέα, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλο και περισσότερες γυναίκες να εισέλθουν σε αυτό το πεδίο.

Υπάρχουν πολλά επαγγέλματα στον κόσμο της τεχνολογίας που φαίνονται ειδικά σχεδιασμένα για μια γυναίκα που επιθυμεί μια καλή εργασία. Είτε πρόκειται για προγραμματισμό είτε για ασφάλεια, υπάρχουν πολλά εκκολαπτόμενα επαγγέλματα με εξαιρετικά καλές αμοιβές. Ας δούμε λοιπόν τα καλύτερα.

Σχεδιαστής γραφικών

$ 40.000 – $ 60.000

Οι γυναίκες που επιδιώκουν μια σταδιοδρομία στον σχεδιασμό γραφικών είναι υπεύθυνες για τη δημιουργία οπτικών concept ώστε να μεταφέρουν ιδέες σε πελάτες και συναδέλφους.

Senior UX/UI Designer

$ 90.000- $ 130.000

Η εμπειρία των τελικών χρηστών καθίσταται ολοένα και πιο σημαντική για τις εταιρείες, ειδικά στον τομέα της τεχνολογίας. Ανάλογα με την εμπειρία που θα έχουν, οι πελάτες μπορούν να αποφασίσουν αν θα συνεργαστούν με μια συγκεκριμένη επιχείρηση ή αν θα επιλέξουν κάποιον ανταγωνιστή της, καθιστώντας κρίσιμο για τις εταιρείες να παρέχουν εξαρχής μια καλή εμπειρία στους πελάτες τους.

Προγραμματιστής

$ 80.000- $ 90.000

Οι προγραμματιστές διαθέτουν εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στις γλώσσες προγραμματισμού ώστε να αναπτύξουν προγράμματα λογισμικού. Ο κώδικας γραφής, τα προγράμματα δοκιμών και η επισκευή σφαλμάτων και δυσλειτουργιών, αποτελούν μέρος αυτής της θέσης. Ένας προγραμματιστής υπολογιστών είναι επίσης επιφορτισμένος με την εξασφάλιση ότι το λογισμικό μιας εταιρείας λειτουργεί ομαλά ανά πάσα στιγμή.

Αναλυτής Ασφάλειας Πληροφοριών (Information Security Analysts)

$ 70.000 – $ 120.000

Το εύρος του μισθού γι’ αυτή τη θέση εξαρτάται από την εταιρεία, αλλά έχει ένα μέσο όρο στα $ 95.000. Τα άτομα σε αυτή τη θέση είναι υπεύθυνα για τη δημιουργία ασφαλών συστημάτων για την επιχείρηση που δουλεύουν, ώστε να προστατεύονται από hackers και επιθέσεις. Οι αναλυτές ασφάλειας εργάζονται συνεχώς για να εντοπίσουν τις αδυναμίες των υπολογιστών της εταιρείας τους και να τους ενισχύσουν για να αποτρέψουν την καταστροφή από ένα περιστατικό hacking.

Database Administrator

$ 80.000- $ 90.000

Οι Database Administrators είναι υπεύθυνοι για τη διασφάλιση της διατήρησης των δεδομένων μιας επιχείρησης ανά πάσα στιγμή. Διατηρούν επίσης τα δεδομένα οργανωμένα και προσβάσιμα σε όσους χρειάζονται πρόσβαση για λόγους εργασίας. Ένα άτομο που αναλαμβάνει αυτή τη θέση ενδέχεται να χρειαστεί να μάθει πώς να εγκαθιστά, να διαμορφώνει, να αναβαθμίζει, να ασφαλίζει, να δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας και να ανακτά δεδομένα.

Applications Software Developer

$ 90.000 – $ 110.000

Οι προγραμματιστές λογισμικού έχουν πολλές φορές διαφορετικές ευθύνες σε μια εταιρεία, καθιστώντας την εργασία τους κρίσιμη στις περισσότερες εταιρείες τεχνολογίας. Κατά τα επόμενα δέκα χρόνια, ο τομέας αυτός αναμένεται να αυξηθεί κατά 19%.

Computer Systems Analyst (αναλυτής συστημάτων πληροφορικής)

$ 70.000 – $ 75.000

Οι αναλυτές συστημάτων υπολογιστών είναι συνήθως υπεύθυνοι για τη μελέτη των υπαρχόντων συστημάτων πληροφορικής μιας εταιρείας και για το σχεδιασμό λύσεων που θα τους βοηθήσουν να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά.

Οι ευκαιρίες για θέσεις εργασίας που παρουσιάζονται για τις γυναίκες στον τομέα της τεχνολογίας είναι όλο και περισσότερες, ωστόσο εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις. Μια πρόσφατη έρευνα αποκάλυψε ότι οι γυναίκες εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν δυσκολίες, καθώς υπάρχουν προκαταλήψεις λόγω φύλου (63%), έλλειψη γυναικείων προτύπων (42%) και σημαντικές ανισότητες στις αποδοχές μεταξύ των φύλων (39%).

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS