ΑρχικήinetWear OS:πλέον μπορείτε να χειριστείτε τα Tiles με το Smartphone σας

Wear OS:πλέον μπορείτε να χειριστείτε τα Tiles με το Smartphone σας

Είναι γνωστό, ότι η Google αφιερώνει πάντοτε χρόνο για να βελτιστοποιήσει οποιοδήποτε προιόν της βγαίνει στην κυκλοφορία. Αυτό είναι που την καθιστά, τόσο δημοφιλή στις πωλήσεις και στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Τον τελευταίο χρόνο λοιπόν, έχει αφιερωθεί σε έρευνα για να βελτιώσει το λογισμικό των smartwatches της, Wear OS. Η βελτιώσεις θα κάνουν τα ρολόγια αυτά πιο εύχρηστα και πιο απλά.
Η νέα προσθήκη των Wear OS είναι τα widgets, τα οποία ονομάζονται Tiles. Τα Tiles μπορούν με ένα απλό swipe να μετακινηθούν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται στην επιφάνεια οτιδήποτε χρειάζεστε. Μπορούν να φαίνονται για παράδειγμα, ο καιρός, οι σημειώσεις για επόμενο ραντεβού ή και ο καρδιακός σας ρυθμός.

Wear OS

Αν και είναι ομολογουμένως πολύ χρήσιμο, να μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει το smartwatch του με τόσους τρόπους, έρχεται το Wear OS να τα κάνει όλα ακόμη πιο εύκολα. Ενώ μπορείτε να χειριστείτε τα Tiles απευθείας από το ρολόι σας, η Google σας επιτρέπει να τα χρησιμοποιείται μέσω του smartphone σας. Αυτό θα μπορείτε να το κάνετε με το τελευταίο update, που προτείνει η Google.
Έτσι, σας δίνεται η δυνατότητα να επεξεργάζεστε τα Tiles που σας αρέσουν από μια πιο μεγάλη συσκευή, κάνοντας την περιήγηση σας ακόμα πιο εύκολη.
Κάνοντας λοιπόν, το τελευταίο update της συσκευής, στο Wear OS θα μπορείτε να προσθέσετε και να διαγράψετε Tiles και να τα οργανώσετε από το Tile Manager. Ωστόσο, μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε, να συνεχίσετε να κάνετε όλες τις κινήσεις από το smartwatch σας απευθείας, εφόσον δεν σας δυσκολεύει η περιορισμένη οθόνη. Αλλά αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι πιο εύχρηστο, κάντε ότι χρειάζεστε στο smartphone σας και θα συγχρονιστεί απευθείας με το ρολόι.
Η κυκλοφορία του update της Google έχει ξεκινήσει, όμως ακόμη δεν έχουν ενημερωθεί όλα τα Wear OS. Σταδιακά θα ενημερωθούν όλα και μια δοκιμή των νέων δυνατοτήτων ίσως σας πείσει.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS