ΑρχικήinetTo Google Assistant σας προσφέρει 7 υπέροχα πράγματα!

To Google Assistant σας προσφέρει 7 υπέροχα πράγματα!

Η Apple έχει την Siri, το Amazon έχει την Alexa, η Microsoft έχει την Cortana και η Google έχει το Google Assistant. Η κάθε εταιρεία προσφέρει διαφορετικές υπηρεσίες αλλά το Google Assistant αποτελεί κυριολεκτικά τον καθημερινό βοηθό σας!

Να τονίσουμε πως η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για τις περισσότερες συσκευές Android αλλά και για συσκευές με λογισμικό iOS.

google assistant

Εμείς αναζητήσαμε και εντοπίσαμε 7 πράγματα που σας προσφέρει το Google Αssistant.

  1. Υπενθυμίσεις: Το Google Assistant έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσει πολλά πράγματα και να σας τα υπενθυμίσει όποτε τα χρειασθείτε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να του πείτε αυτό που χρειάζεσθε και αυτό θα σας ρωτήσει αν και πότε θέλετε να σας το υπενθυμίσει.
  2. Αναγνώριση πραγμάτων: Αν θέλετε να αναγνωρίσετε κάτι που σας δυσκολεύει, όσο είστε στην εφαρμογή, πατήστε το εικονίδιο κάμερας στα δεξιά και με την χρήση της κάμερας, το Google Assistant θα αναγνωρίσει αντικείμενα που του δείχνετε.
  3. Μουσική και Shows: Εδώ μπορείτε να συνδέσετε το Google Assistant με οποιαδήποτε υπηρεσία streaming ή μουσικής επιθυμείτε. Ουσιαστικά, δίνετε εντολές με ηχητικά μηνύματα και το Google Assistant σας προτείνει παρόμοιες ταινίες, τραγούδια και συγκροτήματα με αυτά που ήδη ακούτε στις αντίστοιχες εφαρμογές.
  4. Προτάσεις: Ψάχνετε για προτάσεις στα κοντινά εστιατόρια; Τότε το Google Assistant θα σας προσφέρει μία λίστα από εστιατόρια κοντά στην περιοχή που βρίσκεστε. Εκτός από την λίστα, θα σας εμφανίσει και τις κριτικές που υπάρχουν στο Google reviews.
  5. Αποτελέσματα από sports: Τα αποτελέσματα από αγώνες υπάρχουν στο Google και είναι πολύ εύκολο να μάθετε πως τα πήγε η ομάδα σας. Απλά κάντε την ερώτηση στην εφαρμογή με ηχητικό μήνυμα και θα σας δοθεί άμεσα απάντηση για την ώρα, την τοποθεσία και τον αντίπαλο και οποιαδήποτε σχετική πληροφορία.
  6. Αποστολή ενός μηνύματος: Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να πληκτρολογήσετε ένα μήνυμα, το Google Assistant θα σας βοηθήσει να στείλετε οτιδήποτε χρειάζεται σε όποιον θέλετε. Δώστε του απλά ένα ηχητικό μήνυμα.
  7. Παιχνίδια: Ένα κινητό θεωρείται κινητό μόνο όταν σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε Snake! Το Google Assistant σας επιτρέπει να παίξετε μία εκδοχή του Snake, όπως και μία ποικιλία άλλων παιχνιδιών, αφού του πείτε: «Play a game».

Εσείς τι περιμένετε λοιπόν; Κατεβάστε την δωρεάν εφαρμογή και χρησιμοποιήστε όλα όσα σας προσφέρει το app της Google!

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS