Firmware update της Microsoft προκαλεί σφάλμα σε πολλά Surface μοντέλα!
infosec

Firmware update της Microsoft προκαλεί σφάλμα σε πολλά Surface μοντέλα!

Ένα νέο σφάλμα πλήττει τα Surface της Microsoft, καθώς πρόσφατο firmware update προκαλεί ανακριβής παρουσίαση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας...
Read More
infosec

Κυκλοφόρησε ενημέρωση που διορθώνει ευπάθεια σε δημοφιλές plugin του WordPress

Ένας ερευνητής ασφάλειας αποκάλυψε λεπτομέρειες για μια κρίσιμη ευπάθεια σε ένα από τα δημοφιλή και ευρέως ενεργά plugins για το...
Read More
infosec

Group IB: Δυο hacker groups επιτίθενται σε Ρωσικές τράπεζες

Η Group IB εντόπισε μια τεράστια καμπάνια προσποιούμενη την κεντρική τράπεζα της Ρωσίας, με στόχο διάφορα Ρωσικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Τα...
Read More
infosec

Bug του Gmail επιτρέπει την τροποποίηση του «From:» header

Ένα Bug που εντοπίστηκε στην δομή του “From:” header του Gmail θα μπορούσε να εμφανίζει μια διαφορετική διεύθυνση email από...
Read More
infosec

Γιατί κλείδωσαν μυστηριωδώς οι λογαριασμοί της Apple;

Πιστεύετε πως επιχείρησε κάποιος να χακάρει τον Apple λογαριασμό σας; Δεν είστε ο μόνος! Από την Τρίτη, πολλοί χρήστες των...
Read More
Latest Posts

Σας προτείνουμε τις κορυφαίες εφαρμογές για video-editing

Είστε youtuber, filmmaker ή έχετε ως χόμπι την παραγωγή βίντεο; Εντοπίσαμε τις top εφαρμογές για επεξεργασία videos που είναι διαθέσιμες χωρίς κανένα κόστος αλλά και κάποιες άλλες επί πληρωμή. Στην κορυφή βρίσκονται το DaVinci Resolve από την Blackmagic, το Adobe Premiere Pro CC και το Final Cut Pro X. Είναι σημαντική η απόφαση που θα πάρετε, ώστε να διαλέξετε τις πιο πρακτικές και μοντέρνες εφαρμογές. Για αυτόν τον λόγο, σας δίνουμε έναν πλήρη οδηγό για το πώς να βρείτε αυτές που σας ταιριάζουν περισσότερο.

Τα βασικά του videoediting:

Οι εφαρμογές γύρω από το θέμα του video-editing μπορεί να είναι πολύ απλές έως πολύ δύσκολες ως προς τον χειρισμό τους. Τα κοινά και πιο βασικά στοιχεία όλων των εφαρμογών είναι η περικοπή, η διόρθωση χρωμάτων, τα effects και τα εργαλεία ήχου.

video-editing

 

Οι καλύτερες επί πληρωμή εφαρμογές για desktop:

Adobe Premiere Pro CC 2018: Αν είστε πρόθυμος να γίνετε συνδρομητής στην Adobe Creative Cloud, με 21$ το μήνα για την εφαρμογή ή 53$ το μήνα για ολόκληρο το πακέτο, σίγουρα αξίζει να επενδύσετε, δεδομένων όλων των εργαλείων που προσφέρονται. Η συγκεκριμένη εφαρμογή λειτουργεί τόσο σε Windows όσο και σε Mac και σας δίνεται η δυνατότητα να εργασθείτε μέσω κινητού ακόμα και αν δεν είστε στον υπολογιστή σας. Με το Premiere μπορείτε να εισάγετε αρχεία και Projects από το Photoshop και υποστηρίζει κάθε format αρχείου, όπως επίσης και 4K ή και μεγαλύτερες αναλύσεις. Οι λειτουργίες του είναι πολλές και απλές, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διορθωτή χρωμάτων Lumetri, ο οποίος λειτουργεί αρκετά παρόμοια όπως του Lightroom. Τέλος, ο ήχος είναι αρκετά καλός και δίνει πολλές επιλογές, περιλαμβάνοντας περισσότερα από 50 effects.

Apple Final Cut Pro X: Η εφαρμογή αυτή είναι διαθέσιμη μόνο για τους χρήστες των Mac και αποτελεί την καλύτερη επιλογή. Κοστίζει 300$ και διαθέτει έξυπνα εργαλεία επεξεργασίας, χάρη στο magnetic timeline και στα πολυάριθμα cutting tools. Είναι εύκολο να οργανώσει κανείς το υλικό του, δεδομένων των libraries, tagging, face analysis και color editing που υπάρχουν. Παράλληλα, η επεξεργασία ήχου είναι εύκολη και είναι διαθέσιμα πολλά effects και το color correction.

Corel VideoStudio Ultimate 2018: Αν είστε youtuber, αυτό το app αποτελεί την καλύτερη λύση. Είναι αρκετά εύχρηστο, καθώς προσφέρονται καθαρά και καλοσχεδιασμένα εργαλεία. Για παράδειγμα, το μοντάζ μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα και χωρίς δυσκολίες. Προσφέρονται επίσης εργαλεία, όπως motion tracking, chroma key, lens correction και multicamera editing. Η τιμή του υπολογίζεται στα 100$.

Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές:

DaVinci Resolve: Είναι διαθέσιμο για Windows, Linux και MacOS και προσφέρονται δυνατά εργαλεία σε διάφορες τιμές. Κάποια από τα εργαλεία του είναι τα εξής: true 3D compositing, tracking και stabilization, 3D particle systems, 2D και 3D titles, curve-based color correction, HDR και RAW video support. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Studio-version κοστίζει μόλις 300$ χωρίς συνδρομή.

Apple iMovie: Καμία άλλη εφαρμογή δεν μπορεί να συναγωνιστεί το app των συσκευών iOS. Περιλαμβάνει απλά εργαλεία, ωραία themes, εργαλείο για green-screen και πολυάριθμα audio tools. Όμως, το iMovie στερείται του motion tracking, multicam και του 360-degree support. Ωστόσο, είναι αρκετά εύκολο προς χρήση τόσο για τους αρχάριους όσο και για τους advanced.

Όσον αφορά τα video-editing apps για το κινητό σας, προτείνουμε τα KineMaster και Adobe Premiere Clip.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *