ΑρχικήinetΗ Xiaomi ανακοινώνει ακουστικά AirDots με 30 δολάρια

Η Xiaomi ανακοινώνει ακουστικά AirDots με 30 δολάρια

Η Xiaomi ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσουν σύντομα καινούρια ακουστικά AirDots, τα οποία αποτελούν αντίγραφα των ακουστικών της Apple, τα γνωστά AirPods.

Η κινεζική εταιρεία είναι γνωστή για την απλότητα των συσκευών και των αξεσουάρ της. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή φαίνεται να είναι η τελευταία κίνηση της. Ουσιαστικά τα νέα ακουστικά αποτελούν ένα αντίγραφο των AirPods της Apple κυρίως εξωτερικά, καθώς είναι και εκείνα ασύρματα και έχουν την ίδια ακριβώς λειτουργία.

Η κυριότερη διαφορά εντοπίζεται φυσικά στη τιμή! Τα AirDots της Xiaomi κοστίζουν μόλις 30$ σε αντίθεση με τα AiPods που κοστίζουν 159$. Επιπλέον, τα AirDots έχουν silicon tips, τα οποία απομονώνουν τον ήχο καλύτερα και παρέχουν μία πιο «ασφαλή» θέση στα αυτιά, χωρίς να γλιστρούν. Παράλληλα, διαθέτουν ελεγχόμενα χειριστήρια και μία συμπαγή θήκη φόρτισης. Επίσης, υποστηρίζουν Bluetooth 5.0.

 AirDots

Εκτός από τα θετικά των AirDots που αναφέραμε, παραμένει ακόμα το ζήτημα της απόδοσής τους και της ποιότητας ήχου, κυρίως λόγω της τιμής. Οι ειδικοί σε θέματα smartphone και αξεσουάρ έχουν εκφράσει τις αμφιβολίες τους για το αν θα αποδειχθούν εξίσου αποδοτικά με εκείνα της Apple.

Είναι ξεκάθαρο πως για όλες τις κατηγορίες ασύρματων earbuds, δεν θα υπάρξει μεγάλη ζήτηση λόγω υψηλού κόστους. Κατά καιρούς γίνονται προτάσεις να συμπεριλαμβάνονται στο κουτί με την συσκευασία των κινητών συσκευών για μία πιο «ολοκληρωμένη» εξυπηρέτηση του καταναλωτή. Η Xiaomi βέβαια κάνει όλο και πιο συχνά εξυπνότερες κινήσεις, λόγω των προσιτών τιμών στα προϊόντα της, ιδίως μετά την δημοσίευσή της για κυκλοφορία του ασύρματου φορτιστή των 15$ και του νέου Mi Mix 3 Mobile.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS