ΑρχικήUpdatesΤο Windows 10 Update φέρνει τη δυνατότητα zoom in στο Console

Το Windows 10 Update φέρνει τη δυνατότητα zoom in στο Console

zoomΈνα χαρακτηριστικό του Windows Console, που οι χρήστες της Microsoft ζητούν εδώ και πολύ καιρό – το zoom in στο Windows Power Shell και το Windows Prompt, έχει προστεθεί από την Microsoft, στην τελευταία έκδοση του Windows Insider 18272 (19H1).

Κατά τη χρήση του Command Prompt (cmd) ή του Power Shell των Windows, απλά πατήστε Ctrl και κάντε κύλιση της ροδέλας του ποντικιού ταυτόχρονα, για να χρησιμοποιήσετε τη νέα λειτουργία zoom in. Θα πρέπει ωστόσο να είστε μέλος του προγράμματος Windows Insider για να το δοκιμάστε ή διαφορετικά μπορείτε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση από τη Microsoft.

Εκτός από αυτό, το Windows Insider Build 18272 έχει επίσης προσθέσει υποστήριξη dark theme σε ολόκληρο το Windows Console. Με άλλα λόγια, τα PowerShell, CMD και WSL εμφανίζουν scrollbars με σκούρο χρώμα, αν επιλέξετε ένα σκουρόχρωμο θέμα για τα Windows σας.

Το Windows 19H1 είναι η επόμενη ενημερωμένη έκδοση που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2019. Η ενημέρωση θα περιλαμβάνει ένα σύνολο λειτουργιών, όπως επανασχεδιασμένες επιλογές σύνδεσης και μια νέα έκδοση sticking notes, η οποία θα έχει σκουρόχρωμο θέμα. Υπάρχει επίσης μια νέα επιλογή αναζήτησης στα Windows που επιτρέπει την αναζήτηση όλων των αρχείων στον υπολογιστή σας, μέσω του Windows Start.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS