ΑρχικήinetHPE Aruba: Οι νέες τεχνολογίες κάνουν τους υπαλλήλους πιο χαρούμενους

HPE Aruba: Οι νέες τεχνολογίες κάνουν τους υπαλλήλους πιο χαρούμενους

Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα του αυτοματισμού αλλα και την εύρυτερης τεχνολογίας σε μια επιχείρηση, είναι ότι οι εργαζόμενοι είναι κατά πάσα πιθανότητα πιο ευτυχισμένοι στη δουλειά τους. Σύμφωνα με μια έκθεση που κυκλοφόρησε  από την HPE Aruba, οι υπάλληλοι σε όλο τον κόσμο αισθάνονται πιο αισιόδοξοι για το μέλλον τους εάν εργάζονται σε ένα ψηφιακό περιβάλλον.

HPE Aruba

 

 

Η μελέτη ” The Right Technologies Unlock the Potential of the Digital Workplace“, η οποία συνέλεξε απαντήσεις από 7.000 εργαζόμενους παγκοσμίως, διαπίστωσε ότι η τεχνολογία στην εργασία κάνει τους ανθρώπους πιο παραγωγικούς και πιο θετικούς. Η μελέτη διακρίνει δύο ομάδες: Εκείνους που εργάζονται σε πλήρως ενεργοποιημένους ψηφιακούς χώρους εργασίας όπου οι νέες τεχνολογίες είναι ευρέως διαδεδομένες και εκείνους στους οποίους οι χώροι εργασίας τους, τους παρέχουν λιγότερη πρόσβαση στην τεχνολογία.

 

Από την πρώτη κατηγορία  το 51% των ερωτηθέντων ανέφεραν ότι ήταν πολύ ικανοποιημένοι από την εργασία τους σε συνδυασμό με την τεχνολογία που τους παρέχουν και το 72% των εργαζομένων ανέφεραν αυξημένη ικανότητα να υιοθετήσουν νέες δεξιότητες που σχετίζονται με την δουλεία τους. λόγο της τεχνολογία .

 

Ωστόσο, η μελέτη αποκάλυψε επίσης ότι η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο αποτελεί πρόκληση για τους εργοδότες και κυρίως για το Ηνωμένο Βασίλειο αφού όταν επιδιώκουν την υλοποίηση ενός ψηφιακού χώρου εργασίας τα πράγματα δυσκολέυουν. Οι υπάλληλοι της συγκεκριμένης χώρας ανέφεραν ότι έχουν χαμηλότερο από το μέσο όρο επίπεδo γνώσεων και ενημέρωσης για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μεγαλύτερους κινδύνους για μια εταιρεία, εάν οι θέσεις εργασίας επικεντρωθούν περισσότερο στο ψηφιακό περιβάλλον.

 

Τέλος η έκεθεση της HPE Aruba αναφέρει πως το 52% των εργαζομένων ανέφερε ότι σκέφτονται συχνά το θέμα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο ή καθημερινά, το 25% των εργαζομένων έχουν σύνδεθεί κάποια στιγμή με πιθανά μη ασφαλές ανοιχτό Wi-Fi και το 20% δήλωσε ότι χρησιμοποιούν τον ίδιο κωδικό πρόσβασης σε πολλές εφαρμογές και λογαριασμούς εντός και εκτός της επιχείρησης.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS