ΑρχικήinetFlip C101: Γνωρίστε το νέο, λεπτότερο Chromebook της ASUS

Flip C101: Γνωρίστε το νέο, λεπτότερο Chromebook της ASUS

Η Asus ανακοίνωσε πρόσφατα το νέο Chromebook της, Flip C101, το οποίο είναι μια μικρότερη και ελαφρύτερη έκδοση του C302 μοντέλου. Με οθόνη 10.1 ιντσών, το ολοκαίνουριο Chromebook τιμολογείται στα μόλις 299 δολάρια στις ΗΠΑ.Flip C101

Τροφοδοτείται από έναν Rockchip RK3399 Quad-Core 2.0 GHz επεξεργαστή σε συνδυασμό με μνήμη RAM 4GB και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης  16GB που παρέχουν στον χρήστη γρηγορότερη απόδοση. Διαθέτει οθόνη 360 μοιρών με υποστήριξη πολλαπλής αφής επιτρέποντας σας να το μετατρέψετε σε tablet, ιδανική περίπτωση εφόσον προσφέρει πολύ ελαφρύ σχεδιασμό.

«Από το να κρατάτε σημειώσεις μέχρι να μοιράζεστε αγαπημένα βίντεο με τους φίλους, το Flip C101 σας επιτρέπει να επικοινωνείτε και να μοιράζεστε οτιδήποτε εσείς διαλέγετε. Μπορείτε επίσης να γυρίσετε το νέο Chromebook σε λειτουργία φορητού υπολογιστή χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο και το touchpad για περισσότερη ευκολία.» αναφέρει χαρακτηριστικά η Asus.

Το ASUS Chromebook Flip C101 ζυγίζει μόνο 2 κιλά και είναι πάχους 0,6 ιντσών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο online όσο και offline καθώς επίσης να κάνει start up μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, χάρη στο τελευταίο λειτουργικό σύστημα Chome OS της Google για Chromebook. Όπως συμβαίνει στα περισσότερα Chromebooks, η μπαταρία διαρκεί έως και 10 ώρες ή και περισσότερο ανάλογα φυσικά την χρήση που θα κάνει ο κάθε χρήστης.

Η Asus υποστηρίζει ότι το Chromebook Flip C101 είναι ένα από τα λεπτότερα και ελαφρύτερα Chromebooks ενώ σας επιτρέπει την πρόσβαση σε εκατομμύρια Android εφαρμογές μέσω του Chrome Web Store.

Αν ενδιαφέρεστε για μια τέτοια συσκευή μπορείτε να κάνετε προπαραγγελία από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα της Asus στις ΗΠΑ  λαμβάνοντας δώρο και 100GB ελεύθερου χώρου αποθήκευσης στο Google Drive για 2 χρόνια.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS