ΑρχικήαπόψειςiGuru.gr Δευτέρα 25-9: Η αχρωμάτιστη επιστροφή των άσωτων

iGuru.gr Δευτέρα 25-9: Η αχρωμάτιστη επιστροφή των άσωτων

Το iGuru.gr επιστρέφει: Μετά από μια περίοδο ενεργής απουσίας του domain, που μας κράτησε μακριά ένα χρόνο περίπου από την σκηνή του blogging, το iGuru.gr επιστρέφει, διεκδικώντας και πάλι μια θέση στη καθημερινή σας αναζήτηση στο διαδίκτυο.
Η βασική ομάδα του iGuru.gr επιστρέφει με νέες αποφάσεις που θα διαμορφώσουν ένα εντελώς νέο site, όπως θα εξηγήσουμε παρακάτω.

Το παλιό μας περιεχόμενο συνεχίζει να υπάρχει, και μέσα σε αυτό θα βρείτε προϊόντα που απευθύνεται σε κοινό καταναλωτών. Θεωρήσαμε ότι θα πρέπει να το κρατήσουμε, καθώς εμπεριέχονται και αρκετά tweaks που δεν χάνουν την αξία τους τόσο γρήγορα όσο την χάνει το επόμενο Android της Xiaomi.

To νέο iGuru.griguru

Όπως ίσως παρατηρήσατε το site είναι σχεδόν άχρωμο εξωτερικά. To minimal Genesis theme που χρησιμοποιούμε πλησιάζει στο όραμα που έχουμε για το νέο site.

Τα χρώματα σύμφωνα με τους ψυχολόγους σχετίζονται άμεσα με την πειθώ. Η διαπίστωση χρησιμοποιείται φυσικά στο marketing. Το χρώμα μπορεί να δώσει στίγμα στη επιχείρησή σας, να διαμορφώσει το μήνυμά σας κάτι που θα επηρεάσει τις πωλήσεις των προϊόντων σας.

Στο διαδίκτυο τώρα, αν διαλέξετε κάποιο φτωχό χρώμα ακόμα και αν διαθέτετε καταπληκτικό περιεχόμενο μάλλον θα αγνοηθεί.

Πολύχρωμα banners και έγχρωμα themes επηρεάζουν το κοινό και σίγουρα θα σας βοηθήσουν να περάσετε το μήνυμά σας ακόμα και αν δεν είναι κάτι σημαντικό (από μη σημαντικό μέχρι σκουπίδι.) Τα χρώματα κάνουν τα μηνύματα να ξεχωρίζουν!

Έτσι:

Οι δημοσιεύσεις θα είναι λιγότερες, και δεν θα αφορούν ανακοινώσεις προϊόντων, με τον τρόπο που κάνουν όλα τα τεχνολογικά sites. Θα γράφουμε μόνο όταν έχουμε όρεξη να γράψουμε, και μόνο όταν έχουμε να πούμε κάτι.

Αν γνωρίζετε από SEO, η μη καθημερινή δημοσιοποίηση γεγονότων-ειδήσεων δεν είναι και το καλύτερο για το ranking των sites που έχουν μια θέση στο Google News. Η ελαχιστοποίηση των δημοσιεύσεων, φέρνει λιγότερα clicks, και ότι άλλο συνεπάγεται από αυτό.
Θα συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε tweaks για freaks, και απόψεις για το τι αντιλαμβανόμαστε ότι συμβαίνει στην τεχνολογική σκηνή.

Ας μαζέψουμε λοιπόν τα υλικά της νέας συνταγής:

Δημοσιεύσεις για δωρεάν και open source προϊόντα, Linux, επιλεγμένα νέα, προσφορές ακριβών προϊόντων σε δελεαστικές τιμές, κριτικές, απόψεις και tweaks θα απαρτίζουν την θεματολογία του νέου iGuru.gr.

Αυτό που πετάμε ουσιαστικά, είναι το κυνήγι της φήμης των επερχόμενων συσκευών. Όταν έρθουν θα  ρθουν, για εμάς δεν χρειάζεται η άσκοπη μετάδοση της πληροφορίας.

Πετάμε τα αδιάκοπα builds της Microsoft, φεύγοντας διακριτικά ή αδιάκριτα από το καταναλωτικό παιχνίδι των εταιρειών.

Φυσικά όλο αυτό θα έχει και το αντίστοιχο κόστος (ευελπιστούμε αρχικά) λόγω της πτώσης του ranking στα τάρταρα. Εσωτερικά θα συνεχίσουν να υπάρχουν διαφημίσεις, αν και δεν περιμένουμε θαύματα.

Από τα σχόλια στο disqus, ή μέσω της σελίδας μας στο Facebook, μπορείτε να μας αφήσετε το feedback σας, ή ότι άλλο επιθυμείτε.

Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να αναφέρετε και πιθανά bugs που ίσως υπάρχουν μετά την επανασυναρμολόγηση του site.

Καλώς ορίσατε λοιπόν και καλή σας διαμονή!

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS