ΑρχικήinetΤο Twitter φέρνει τη δική του «Lite» έκδοση για το Android

Το Twitter φέρνει τη δική του «Lite» έκδοση για το Android

Το Twitter δημιουργεί την εφαρμογή Lite για κινητά χαμηλού ή μεσαίου επιπέδου, ξεκινώντας από το Android.

Android

Η εταιρεία κοινωνικών μέσων δοκιμάζει την εφαρμογή Android μόνο στις Φιλιππίνες, ανοίγοντας το δρόμο για μια γενική κυκλοφορία.

Όπως και η έκδοση για κινητά που κυκλοφόρησε νωρίτερα τον Απρίλιο, η εφαρμογή Twitter Lite καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στη συσκευή σας (λιγότερο από 3MB) και απαιτεί λιγότερους πόρους, ώστε να μπορεί να φορτώνεται πιο γρήγορα από τα χαμηλού έως μεσαίου εύρους smartphones.

Το πιο σημαντικό είναι ότι η εφαρμογή έχει δημιουργηθεί για να καλύψει την ανωμαλία των δεδομένων, επομένως θα έχει κάποια προσωρινή αποθήκευση για εργασία εκτός σύνδεσης. Θα εμφανίζει επίσης μια προεπισκόπηση των εικόνων και των βίντεο και θα μεταφορτώνει μέσα μόνο αν το επιθυμεί ο χρήστης.

Η εφαρμογή και η έκδοση web μοιάζουν αρκετά από άποψη UI και λειτουργίας, αλλά η εφαρμογή είναι πιθανό να βοηθήσει να προσελκύσει περισσότερους ανθρώπους στο Twitter Lite με την εγγραφή τους στο Google Play.

Είναι επίσης πιο πιθανό να διατηρήσει τα στοιχεία σύνδεσης των χρηστών, σε σύγκριση με την έκδοση για κινητά, ώστε να βελτιωθεί η εμπειρία.

Οι Φιλιππίνες είναι μια έξυπνη επιλογή ως πρόωρη δοκιμή. Οι χρήστες της χώρας είναι από τους πιο ενεργούς στον κόσμο στον τομέα των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και προσθέτει χρήστες κινητών τηλεφώνων σε ταχύτερο ρυθμό από πολλές άλλες αναπτυσσόμενες αγορές.

Το Twitter Lite έρχεται πάνω από δύο χρόνια αφού το Facebook ξεκίνησε την δική του έκδοση Facebook Lite για συσκευές Android.

Μέχρι τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, το Facebook Lite έχει ήδη αυξήσει τη βάση χρηστών του στα 200 εκατομμύρια.

Αυτές οι “Lite” εφαρμογές είναι ουσιαστικές ώστε οι εταιρείες να αναπτύξουν τις βάσεις των χρηστών τους στις αναπτυσσόμενες αγορές, καθώς περισσότεροι χρήστες αποκτούν πρόσβαση στο διαδίκτυο για πρώτη φορά μέσω κινητών τηλεφώνων. Οι πιθανότητες είναι ότι πολλές από αυτές τις συσκευές είναι συσκευές Android χαμηλότερου επιπέδου – και όχι ακριβά iPhones – γι ‘αυτό δεν βλέπουμε τους προγραμματιστές να κάνουν κάτι αντίστοιχο για το iOS.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS