Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων
infosec

Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων

Ορισμένες δημοφιλείς διανομές Linux έχουν ένα σφάλμα στο package-management interface, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένας εισβολέας για να...
Read More
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
Latest Posts

Η Google κατηγορείται για διακρίσεις μεταξύ γυναικών και ανδρών

Όσο περισσότερο η Google συζητάει για ισότητα, τόσο περισσότερο σας κάνει να νομίζετε ότι θα είναι εκείνη που θα ξεκινήσει την αλλαγή δηλαδή να πληρώνει τις γυναίκες όσο πληρώνει τους άνδρες. Η πραγματικότητα όπως απέχει πολύ.

google

Σύμφωνα με το Αμερικάνικο Υπουργείο Εργασίας, υπάρχουν συστηματικές διαφορές αποζημίωσης κατά των γυναικών σχεδόν σε ολόκληρο εργατικό δυναμικό, αναφέρει η Guardian.

Η Google αρνείται τους ισχυρισμούς και λέει ότι δεν είχε καν ακούσει για το θέμα αυτό μέχρι η Janette Wipper, περιφερειακή διευθύντρια του Τμήματος Εργασίας να καταθέσει μπροστά σε ένα δικαστήριο στο Σαν Φρανσίσκο.

«Κάθε χρόνο κάνουμε μια ολοκληρωμένη ανάλυση των αμοιβών σε όλα τα φύλα και δεν βρήκαμε καμία διαφορά στις αμοιβές των δύο φύλων» δήλωσε η  Google σε μια επίσημη δήλωση.

Η εταιρεία η οποία είναι θυγατρική της Alphabet Inc. στις μέρες μας ήταν μια από τις πολλές εταιρείες τεχνολογίας στην Valley που έχουν προσπαθήσει να βελτιώσει τις πρακτικές πρόσληψης με την απασχόληση περισσοτέρων γυναικών, την καλύτερη πληρωμή τους και ούτω καθεξής, για να απομακρυνθεί από το στερεότυπο των ατόμων που εργάζονται στον τομέα της τεχνολογίας που είναι λευκοί και Ασιάτες.

Παρ ‘όλες τις προσπάθειές τους, οι εκθέσεις της Google δείχνουν ότι μόνο το 19% των θέσεων εργασίας τεχνολογίας της Google κατέχονται από γυναίκες, ενώ συνολικά, μόνο το ένα τρίτο των 70.000 εργαζομένων της Google είναι γυναίκες.

Η Google, όπως και άλλες εταιρείες της τεχνολογική κοινότητας αγωνίζονται να φέρουν περισσότερη ισότητα στο εργατικό δυναμικό, ως επί το πλείστον χωρίς επιτυχία. Αυτό τους έχει φέρει σίγουρα πολλές επικρίσεις σχετικά με τις επιλογές που κάνουν στο ανθρώπινο δυναμικό τους.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *