ΑρχικήinetΤο Nokia 9 έρχεται με τιμή $699 στις ΗΠΑ

Το Nokia 9 έρχεται με τιμή $699 στις ΗΠΑ

Το Nokia 9 θα είναι το επόμενο ισχυρό smartphone που η φιλανδική εταιρεία HMD Global θα κυκλοφορήσει στην αγορά εντός του τρέχοντος έτους. Μια νέα έκθεση από την NPU αποκαλύπτει πότε η συσκευή θα φτάσει και ποιο θα είναι το τίμημα που θα πληρώσουν στην ΗΠΑ για να το αποκτήσουν.

nokia

Το Nokia 9 πιθανότητα θα φτάσει στην αγορά στο τέλους του Q3 φέτος, ενώ η τιμή θα φτάσει περίπου στα  $ 699 στις ΗΠΑ. Το smartphone θα έχει διαφορετική τιμή στις αγορές σε όλο τον κόσμο, αφού οι φόροι διαφέρουν. Αυτό σημαίνει ότι το Nokia 9 θα μπορούσε να πωληθεί στην τιμή των € 749 στην Ευρώπη.

Ο λόγος που το Nokia 9 θα φτάσει στο τέλος του Q3 θα μπορούσε να συνδέεται με το γεγονός ότι το smartphone φημολογείται ότι θα ενσωματώσει το πιο πρόσφατο Qualcomm Snapdragon 835. Η πλατφόρμα είναι γνωστό ότι έχει κάποια προβλήματα εφοδιασμού, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Samsung έχει dibs σχετικά με την αρχική προσφορά και πολλοί άλλοι κατασκευαστές smartphone ενδιαφέρονται να ενσωματώσουν το χαρακτηριστικό SD835 στο τελευταίο τηλέφωνο ναυαρχίδα τους.

Το επικείμενο Nokia 9 φημολογείται ότι θα έχει οθόνη OLED 5.5 ιντσών με 2560 x 1440 pixel και 6GB μνήμης RAM στο εσωτερικό. Μια τέτοια μεγάλη χωρητικότητα μνήμης  RAM θα κάνει σίγουρα το τηλέφωνο ελκυστικό, δεδομένου μάλιστα ότι πολλές ναυαρχίδες τηλέφωνα έρχονται σήμερα με 4GB μνήμης RAM.

Το Nokia 9 αναμένεται επίσης να διαθέτει 128 GB εσωτερική μνήμη και μια κάμερα διπλού φακού 22MP στο πίσω μέρος, ενδεχομένως Carl Zeiss-branded. Το selfie snapper αναμένεται να έχει φακό 12MP, καθώς η χωρητικότητα της μπαταρίας στο εσωτερικό του τηλεφώνου θα μπορούσε να φτάσει τα 3,800mAh με την υποστήριξη Quick Charge 4.0.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS