ΑρχικήinetΤο Samsung Galaxy 8 μπορεί να έχει στερεοφωνικά ηχεία Pack Harman

Το Samsung Galaxy 8 μπορεί να έχει στερεοφωνικά ηχεία Pack Harman

Μοιάζει σαν οι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων να έχουν αρχίσει να παραμελούν τους πελάτες που προτιμούν τα τηλέφωνα με standard  5 ή 5.2-ιντσών οθόνες. Το Samsung Galaxy S έχει την σειρά της που είναι φτιαγμένη ακριβώς για τους χρήστες που τα θέλουν, αλλά τα επερχόμενα μοντέλα μπορεί να μην είναι τόσο μικρά αν πιστέψουμε τις τελευταίες φήμες.

samsung-galaxy-s8

Σύμφωνα με μια νέα έκθεση, η Samsung σχεδιάζει να ξεκινήσει με δύο παραλλαγές Galaxy S8, αλλά δεν θα έχει οθόνη μικρότερη των 5.7-ιντσών.

Μια τέτοια μεγάλη οθόνη αυτομάτως βάζει το τηλέφωνο στην κατηγορία των phablet, οπότε οι πελάτες που δεν θέλουν αυτό το είδος των τηλεφώνων ενδέχεται να έχουν την τάση να αρχίσουν να ψάχνουν για εναλλακτικές λύσεις από άλλους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων.

Εν πάση περίπτωση, το δεύτερο Galaxy S8 λέγεται πως θα έχει μια ακόμη μεγαλύτερη οθόνη 6,2 ιντσών. Αυτό και μόνο θα έρθει με ένα επίπεδο bezel-less πάνελ, ενώ η 5,7-ιντσών έκδοση θα περιλαμβάνει μια dual-edge κυρτή οθόνη. Είναι γνωστά ως Samsung SM-G950 και SM-G955.

Η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι το Galaxy S8 θα διαθέτει επίσης στερεοφωνικά ηχεία, τα οποία μπορεί να είναι της Harman.

Όπως κάποιοι από εσάς ήδη γνωρίζετε, η Samsung απέκτησε πρόσφατα την Harman με την τιμή των 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που είναι και ο λόγος που υπάρχουν οι φήμες που υποστηρίζουν ότι η νοτιοκορεάτικη εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία ήχου της στο Galaxy S8.

Εκτός από το γεγονός ότι η Samsung θα λανσάρει δύο διαφορετικές εκδόσεις του Galaxy 8, αλλά και οι δύο με μεγάλη οθόνη, θα υπάρχουν επίσης δύο διαθέσιμες παραλλαγές με βάση το εσωτερικό chipset.

Η Samsung θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον νεοσύστατο Qualcomm Snapdragon 835 επεξεργαστή  σε μια από τις εκδόσεις του Galaxy S8, ενώ η άλλη θα μπορούσε να πάρει Exynos 8895 CPU κατασκευασμένο με τεχνολογία 10nm FinFET.

Προφανώς όλες οι εκδόσεις θα έχουν μνήμη RAM 6GB και θα τρέχουν με λειτουργικό σύστημα Android Nougat.

Η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει το Galaxy S8 στο Mobile World Congress 2017, στα τέλη Φεβρουαρίου, αλλά οι λεπτομέρειες σχετικά με το τηλέφωνο μπορούν να διαρρεύσουν μέχρι τότε.

 

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS