ΑρχικήinetΗ Solar Roof της Tesla κοστίζει λιγότερο από μια κανονική σκεπή

Η Solar Roof της Tesla κοστίζει λιγότερο από μια κανονική σκεπή

tesla-solar-panel-roof-tiles-σκεπή

Ο CEO της Tesla Elon Musk, ανακοίνωσε πρόσφατα τα νέα ηλιακά κεραμίδια στέγης της εταιρείας και τώρα έχει αποκαλύψει ότι πρόκειται να κοστίζουν λιγότερο από μια κανονική σκεπή.

Η Tesla αγοράζει τη Solar City και η συμφωνία έχει πλέον εγκριθεί από τους μετόχους. Ο Elon Musk αποκάλυψε ότι η ηλιακή σκεπή θα κοστίσει λιγότερο σε αυτή τη συνάντηση.

Λίγα λεπτά αφού οι μέτοχοι ενέκριναν τη συμφωνία-περίπου 85 τοις εκατό από αυτούς ψήφισαν ναι- ο Musk ανακοίνωσε στο κοινό ότι είχε μόλις επιστρέψει από μια συνάντηση με τη νέα ηλιακή ομάδα μηχανικών του. Τα νέα ηλιακά προϊόντα οροφής της Tesla, όπως διακήρυξε, θα κοστίζουν στην πραγματικότητα λιγότερο για την κατασκευή και την εγκατάσταση από ότι μια παραδοσιακή στέγη, ακόμη και πριν από την εξοικονόμηση από το λογαριασμό ρεύματος. Ο “Ηλεκτρισμός”, είπε ο Musk, “είναι απλά ένα μπόνους.”

Μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει λεπτομέρειες σχετικά με το ακριβές κόστος της νέας ηλιακής σκεπής, αλλά είναι πολύ πιθανό ότι θα ανακοινωθεί το συντομότερο.

Τα νέα κεραμίδια της εταιρείας είναι προφανώς πιο ακριβά στην κατασκευή τους, είναι σημαντικά ελαφρύτερα και λιγότερο εύθραυστα από τα κανονικά κεραμίδια. Αυτό σημαίνει ότι τα έξοδα αποστολής των πλακιδίων θα μπορούσε να είναι σημαντικά μικρότερο από τα κανονικά πλακίδια και αυτό είναι το σημείο από το οποίο προέρχεται η εξοικονόμηση κόστους, καθώς τα έξοδα αποστολής αποτελούν συνήθως ένα σημαντικό κόστος στην συνολική τιμή των κεραμιδιών.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS