ΑρχικήinetΗ πρώτη παράδοση πίτσας μέσω drone είναι γεγονός

Η πρώτη παράδοση πίτσας μέσω drone είναι γεγονός

The Domicopter-παράδοση

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι η παράδοση της πίτσας μας μέσω αέρος, μας φαινόταν ως ένα ουτοπικό σενάριο. Ωστόσο η Domino’s Pizza λέει ότι το έχει κάνει πραγματικότητα!

Η αλυσίδα είπε ότι έκανε το πρώτο delivery πίτσας στη Νέα Ζηλανδία σε έναν πραγματικό πελάτη την περασμένη Τετάρτη και ώρα 11.19 π.μ., τοπική ώρα. Επιπλέον η παράδοση μέσω drone έχει πλέον εγκριθεί από την αρχή της πολιτικής αεροπορίας της χώρας.

Η παραγγελία ήταν για μια peri-peri πίτσα κοτόπουλο και για μία πίτσα κοτόπουλο με cranberry (περίεργη επιλογή, αλλά ΟΚ) και παραδόθηκε σε έναν πελάτη στο προάστιο της Whangaparaoa, 25 χιλιόμετρα (15 μίλια) βόρεια του Ώκλαντ.

Η Domino έχει συνεργαστεί με την startup επιχείρηση παράδοσης μέσω drone, Flirtey, για το έργο. Ενώ το επανδρωμένο όχημα ήταν αυτόνομα ελεγχόμενο μέσω πλοήγησης GPS, μια ομάδα εμπειρογνωμόνων drone και ένας πιλοτικός drone επέβλεψε την παράδοση.

Η αλυσίδα Domino’s είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να δοκιμάζει την τεχνολογία drone στους πελάτες της αυτή την εβδομάδα, καθώς ερευνά την παράδοση μέσω drone σε έξι ακόμα αγορές όπως την Αυστραλία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ολλανδία, την Ιαπωνία και τη Γερμανία.

image

«Θα διεξάγουμε περισσότερες πτήσεις παράδοσης στους πελάτες μας από το κατάστημά μας στη Whangaparaoa αυτή την εβδομάδα και θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για την επέκταση των πτήσεων σε ένα μεγαλύτερο DRU Drone από τη Flirtey την επόμενη χρονιά», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Domino, Don Meij.

Για εκείνους που ανησυχούν για τις δουλειές τους, η Domino λέει ότι η υπηρεσία παράδοσης drone θα δημιουργήσει πρόσθετες θέσεις εργασίας που θα ασχολούνται με την πλοήγηση.

«Αναμένουμε ότι ο DRU drone από τη Flirtey θα είναι μια απαραίτητη προσθήκη στο στόλο μας. Αυτό θα δημιουργήσει πραγματικά νέες θέσεις εργασίας. Θα φροντίσουμε ώστε να προσλάβουμε επιπλέον μέλη στην ομάδα μας, των οποίων οι ρόλοι θα πρέπει να επικεντρωθούν κατά την προετοιμασία του drone και τη διαχείριση του στόλου» είπε ο Meij.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS