ΑρχικήHow ToΠώς να βάλετε το νέο Touch Bar του MacBook Pro στο παλιό...

Πώς να βάλετε το νέο Touch Bar του MacBook Pro στο παλιό σας Mac

MacBook-pro-1

Αυτή η εύχρηστη εφαρμογή θα σας επιτρέψει να βάλετε ένα ψεύτικο Touch Bar του νέου MacBook Pro σε ένα παλιό Mac

Η Apple παρουσίασε πρόσφατα το νέο OLED πληκτρολόγιο που ονομάζεται “Touch Bar” στην καινούρια σειρά MacBook Pro που κυκλοφόρησε. Αν θέλετε να μάθετε πώς ακριβώς λειτουργεί το νέο Touch Bar, τότε θα χαρείτε με αυτά τα νέα.

Ορισμένοι προγραμματιστές έχουν ανεβάσει μια νέα εφαρμογή που ονομάζεται Touch Demo Bar στο GitHub, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να εξοικειωθούν με το νέο Touch Bar δωρεάν με δύο διαφορετικούς τρόπους, ακόμα κι αν δεν διαθέτουν ένα από τα καινούρια MacBook Pro. Πρώτον, μπορούν είτε να το τρέξουν σε MacOS και να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό μέσω του πλήκτρου λειτουργίας, είτε να το τρέξουν σε ένα iPad που θα συνδέσουν μέσω USB στο φορητό υπολογιστή τους.

Για να χρησιμοποιήσετε την πρώτη μέθοδο, βεβαιωθείτε ότι εκτελείτε MacOS Sierra 10.12.1 build 16B2657 ή παραπάνω, που παρέχει υποστήριξη για το Touch Bar στο MacOS. Δεδομένου ότι αυτό έχει τη λειτουργικότητα του Touch Bar περασμένη σε αυτό, οι παλαιότερες εκδόσεις δεν θα λειτουργήσουν. Κατεβάστε το τελευταίο zip από το τμήμα αποδέσμευσης και να τοποθετήστε το app στο φάκελο Εφαρμογές σας και τρέξτε την εφαρμογή (μπορεί να χρειαστεί να πατήσετε Ctrl + κλικ και να επιλέξτε Open για να παρακάμψετε τις ρυθμίσεις ασφαλείας MacOS). Για να φτιάξετε την εφαρμογή iOS, ανοίξτε το TouchBar.xcodeproj, συνδέστε την iOS συσκευή σας και επιλέξτε το TouchBarClient και τη συσκευή σας.

Πατήστε το πλήκτρο Fn και θα εμφανιστεί το Touch Bar, αλλάζοντας ζωηρά ανάλογα με την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε. Καθώς το Mac σας δεν διαθέτει οθόνη αφής, μπορείτε να επιλέξετε τις πολυάριθμες δυνατότητες κάνοντας κλικ πάνω τους. Αν και αυτό σίγουρα δεν θα σας δώσει την πλήρη αυθεντική εμπειρία του Touch Bar, είναι ωστόσο ένας διασκεδαστικός τρόπος για να συνηθίσετε την πιο πρόσφατη τεχνολογία της Apple, στο παλιό σας Mac.

Η άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε το Touch Bar μέσα από το iPad σας, μέσω ενός καλωδίου USB. Η μέθοδος αυτή φέρνει την πλήρη λειτουργικότητα Touch Bar, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο. Το Touch Bar εμφανίζεται απλά στο iPad και μπορεί να ελεγχθεί μέσω ενός εικονικού Bar Touch. Οι εικόνες ανταποκρίνονται και ανοίγουν αμέσως με βάση την οποία η εφαρμογή που είναι ανοικτή στο Mac σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS