ΑρχικήinetΤα McDonald 's δοκιμάζουν τις παραγγελίες μέσω κινητού

Τα McDonald ‘s δοκιμάζουν τις παραγγελίες μέσω κινητού

McDonald 's-app-hed-2014-min-παραγγελίες

Αν είστε fan των McDonald ‘s, με τη νέα δυνατότητα για mobile παραγγελίες, υπάρχει ένας ακόμα λόγος για να πείτε «I’m loving it!»

Υπάρχει πιθανότητα να έχετε σύντομα στη διάθεσή σας έναν ταχύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο για να πάρετε την παραγγελία του Big Mac και τις πατάτες σας.

Τα McDonald ‘s φαίνεται πως μπαίνουν επιτέλους δυναμικά στην νέα εποχή και τελικά επιτρέπουν τις παραγγελίες μέσω κινητών. Αυτό μειώνει το χρόνο αναμονής για τους πελάτες, δεδομένου ότι μπορούν να παραγγείλουν και να πληρώσουν εκ των προτέρων, πριν πάρουν την παραγγελία τους από το εστιατόριο.

Τα McDonald ‘s άρχισαν να δοκιμάζουν τις παραγγελίες μέσω κινητού και ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τη λειτουργία  παραγγελίας και πληρωμής μέσω κινητού, η οποία θα επιτρέψει στους πελάτες να παραγγέλνουν τα γεύματά τους γρηγορότερα από την φυσική παραγγελία και να πληρώνουν για το φαγητό τους χρησιμοποιώντας τα smartphones τους. Ωστόσο ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο ώσπου να ξεκινήσει αυτή η δυνατότητα στην περιοχή σας. Η εταιρεία πάντως επιδιώκει να ξεκινήσει την παραγγελία μέσω κινητού στις Ηνωμένες Πολιτείες από το επόμενο έτος. Οι διεθνείς πρωτοπόρες αγορές όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, ο Καναδάς και η Αυστραλία θα αποκτήσουν μια παρόμοια υπηρεσία μέσα στο επόμενο έτος.

Η εκπρόσωπος των McDonald ‘s Becca Hary λέει ότι η εταιρεία αναμένει η υπηρεσία αυτή να είναι διαθέσιμη σε έως και 25.000 εστιατόρια σε όλη την υδρόγειο. Τα McDonald ‘s άργησαν να μπουν στο παιχνίδι των mobile παραγγελιών, αλλά τώρα επιτέλους έκαναν αυτό το βήμα. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να παραγγείλουμε τα γεύματά μας γρηγορότερα και με μεγαλύτερη ευκολία. Φτάνει μόνο να δούμε πότε η νέα αυτή υπηρεσία θα ξεκινήσει και στη χώρα μας.

mcdonalds-feature-min

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS