ΑρχικήinetPokemon Go: Επιστρέφει στα Windows κινητά

Pokemon Go: Επιστρέφει στα Windows κινητά

Αναμφισβήτητα το Pokemon Go αποτελεί την μανία του 2016. Τι συμβαίνει όμως με εσάς που θέλετε να παίξετε το παιχνίδι αλλά διαθέτετε Windows κινητά; Xάρη σε μια ομάδα εξειδικευμένων προγραμματιστών τώρα μπορείτε και εσείς να παίξετε εφόσον πρόσφατα κυκλοφόρησαν την αναβαθμισμένη PoGo UWP εφαρμογή που ενδείκνυται για συσκευές με λογισμικό Windows.Pokemon Go

Η εφαρμογή αποτελεί ανεπίσημη έκδοση του παιχνιδιού και παρόλο που έχει “κρασάρει” κατά διαστήματα στο παρελθόν τώρα επιστρέφει αναβαθμισμένη. Η νέα έκδοση επιτρέπει και πάλι τους ιδιοκτήτες Windows συσκευών να παίζουν PoGo με τον κίνδυνο όμως κατάργησης της να υπάρχει ακόμα. Μπορείτε να κατεβάσετε όλα τα απαραίτητα αρχεία για την εγκατάσταση της εφαρμογής στο GitHub.

Οι προγραμματιστές προειδοποιούν ότι το παιχνίδι μπορεί αν μην είναι 100% ασφαλές. Υπάρχει η πιθανότητα η οθόνη να τρεμοπαίζει εάν ο αισθητήρας απόστασης καλύπτεται. Επιπλέον η είσοδος PTC μερικές φορές μπορεί να αποτύχει με αποτέλεσμα το τερματισμό του παιχνιδιού ανεξάρτητου υπολοίπου διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

Για όσους ενδιαφέρονται, θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως χρειάζεται να κατεβάσετε την καινούρια έκδοση του PoGo UWP για να μπορεί το παιχνίδι να λειτουργήσει. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως το νέο αναβαθμισμένο Pokemon Go προσφέρει αρκετές βελτιώσεις στο ίδιο το παιχνίδι.Pokemon Go - Pokemon Go

Η ομάδα των προγραμματιστών σε πρόσφατη συνέντευξη τους στο GitHub τόνισε ότι η νέα αυτή έκδοση αποτελεί μια πρόχειρη βοήθεια σε όσους επιθυμούν να παίξουν PoGo από τα Windows κινητά τους. Θα χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή μέχρι την τελική αναβάθμιση του παιχνιδιού. Μέχρι τότε καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένοι διαθέτοντας λογισμικό 1.0.50 για να μπορείτε στη συνέχεια να εγκαταστήσετε την τελευταία αναβαθμισμένη έκδοση της Niantic API.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS