ΑρχικήinetInstagram: τώρα και με live video?

Instagram: τώρα και με live video?

instagram-keyboard-app-take-pictures-photos-live-video

Το Instagram είναι πιθανό ότι ετοιμάζεται να προσθέσει δυνατότητα live video στην εφαρμογή του.

Στιγμιότυπα που δημοσιεύθηκαν σε μία Ρώσικη δημοσίευση την Παρασκευή, φαίνεται να παρουσιάζουν ένα νέο χαρακτηριστικό live video στο Instagram.

Στις εικόνες που ανακαλύφθηκαν από έναν Ρώσο χρήστη του Instagram και δημοσιεύτηκαν από την T Journal, το πρώτο εικονίδιο στην ενότητα Stories του app έχει ένα σήμα που λέει “live” σε αυτό. Πρόσθετες εικόνες δείχνουν τη διασύνδεση του Stories με ένα νέο κουμπί “Go Insta” που φαίνεται να χρησιμοποιείται για την έναρξη μιας ζωντανής μετάδοσης.

Ένας εκπρόσωπος του Instagram αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά με τις εικόνες, αλλά φαίνεται ότι είναι μια πραγματικότητα, καθώς η Τ Journal δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο του νέου χαρακτηριστικού.

Δεν είναι σαφές πώς ακριβώς αυτό θα μπορούσε να λειτουργεί, αλλά μια μεταφρασμένη έκδοση του site Τ Journal λέει ότι πατώντας το εικονίδιο «live» έφερε το χρήστη σε μια ξεχωριστή ενότητα που ονομάζεται «popular live broadcasts», στο οποίο δεν ήταν σε θέση να έχει πρόσβαση.

Ενώ είναι δύσκολο να πει κανείς με βεβαιότητα αν αυτό είναι ένα τυχαίο πείραμα ή μία σιωπηλή δοκιμή ενός επερχόμενου χαρακτηριστικού (το Facebook και το Instagram είναι γνωστά για τις δοκιμές σημαντικών νέων δυνατοτήτων σε χώρες εκτός των ΗΠΑ), η απροθυμία της εταιρείας να σχολιάσει τα screenshots φαίνεται να προτείνει ότι ένα μεγαλύτερο σχέδιο είναι στα σκαριά.

Αν το Instagram προτίθεται να επενδύσει στο live video για την εφαρμογή του, τότε δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι θα επιλέξει το Stories ως το μέρος για να το εφαρμόσει. Η εφαρμογή ενημερώνει σταθερά το Stories από την έναρξή του και νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει το Stories στον τομέα Explore της, σε μια προσπάθεια να ωθήσει περισσότερους ανθρώπους στη λειτουργία.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS