ΑρχικήUpdatesΤο Zoom ήρθε επιτέλους στο Instagram

Το Zoom ήρθε επιτέλους στο Instagram

unnamed (3)-Zoom

Μπορεί να πήρε στο Instagram πέντε ολόκληρα χρόνια, αλλά επιτέλους έφερε το πιο βασικό χαρακτηριστικό για τους χρήστες της: το Zoom. Από την Τετάρτη, οι χρήστες του iOS μπορούν να κάνουν ζουμ στις Instagram φωτογραφίες.

Δεν είναι σαφές γιατί η εφαρμογή δεν επέτρεπε παλιότερα στους χρήστες να κάνουν ζουμ τόσο εύκολα και αντί αυτού οι χρήστες του iPhone αναγκαζόντουσαν να αλλάξουν τη ρύθμιση του τηλεφώνου τους για μπορέσουν να ζουμάρουν. Η εταιρεία έγραψε σε μια δήλωση σχετικά με το Instagram: “Over the past six months, you’ve seen many exciting changes come to Instagram, from a new icon to longer videos and even a new way to share everyday moments with Instagram Stories. And as things change, we’re still focused on improving the core parts of Instagram.” Ήταν μια μακρά αναμονή για αυτή τη βασική βελτίωση, και οι χρήστες του Android θα χρειαστεί να περιμένουν λίγες εβδομάδες ακόμη μέχρι να μπορούν να κάνουν και αυτοί Zoom. Η νέα λειτουργία θα είναι διαθέσιμη και για τη μεγέθυνση στις φωτογραφίες και στα βίντεο στο Feed σας, στα προφίλ των άλλων χρηστών και στην ενότητα Explore.

Η ενημέρωση αυτή ακολουθεί ένα σωρό άλλες ενδιαφέρουσες αλλαγές στο Instagram, συμπεριλαμβανομένης μιας αλλαγής στο λογότυπο και το Stories.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS