Symantec Security Day 2018: Ελάτε να συζητήσουμε σύγχρονα θέματα της κυβερνοασφάλειας!
infosec

Symantec Security Day 2018: Ελάτε να συζητήσουμε σύγχρονα θέματα της κυβερνοασφάλειας!

Σας προσκαλούμε στο Symantec Security Day 2018 όπου θα αναπτυχθούν τα θέματα της κυβερνοασφάλειας, μέσα από την πρακτική προσέγγιση αλλά και αντιμετώπιση των σημερινών κυβερνοαπειλών. Στην ημερίδα αυτή θα εστιάσουμε στις τάσεις της αγοράς και τον ρόλο της κυβερνοασφάλειας στον ψηφιακό...
Read More
infosec

Play Store: Κακόβουλες εφαρμογές με περισσότερες από 500.000 εγκαταστάσεις

Πολλές νέες εφαρμογές χωρίς κάποια λειτουργικότητα έχουν τρυπώσει στο Google Play Store τον τελευταίο καιρό, και έχουν πετύχει περισσότερες από...
Read More
infosec

Instagram: Το εργαλείο λήψης δεδομένων διέρρευσε κωδικούς χρηστών

Φαίνεται ότι η αδυναμία του Facebook να διασφαλίσει τα δεδομένα των χρηστών έχει μεταβιβαστεί και στις θυγατρικές του εταιρείες. Το...
Read More
infosec

Firmware update της Microsoft προκαλεί σφάλμα σε πολλά Surface μοντέλα!

Ένα νέο σφάλμα πλήττει τα Surface της Microsoft, καθώς πρόσφατο firmware update προκαλεί ανακριβής παρουσίαση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας...
Read More
infosec

Κυκλοφόρησε ενημέρωση που διορθώνει ευπάθεια σε δημοφιλές plugin του WordPress

Ένας ερευνητής ασφάλειας αποκάλυψε λεπτομέρειες για μια κρίσιμη ευπάθεια σε ένα από τα δημοφιλή και ευρέως ενεργά plugins για το...
Read More
Latest Posts

Οθόνες AOC Multimedia

AOC: Η πληθώρα των διαθέσιμων υπηρεσιών streaming, όπως τα τηλεοπτικά προγράμματα, τα νέα YouTube κανάλια και η συνεχώς αυξανόμενη χρήση κινητών συσκευών έχουν αλλάξει τις συνήθειες πολλών χρηστών και γενικότερα το τοπίο της οικιακής ψυχαγωγίας.

Ακολουθώντας αυτές τις αλλαγές, οι κατασκευαστές οθονών όπως η AOC, πραγματοποιούν σημαντική προσπάθεια για να ανταποκριθούν στις νέες ανάγκες της ψυχαγωγίας.

Ο σχεδιασμός των οθονών στο παρελθόν αφορούσε αποκλειστικά την προβολή βασικού περιεχομένου από Η/Υ, ενώ πλέον οι οθόνες αποτελούν κομβικό σημείο για τους χρήστες των πολυμέσων.

Για αυτόν το λόγο, η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC έχει αναπτύξει μια ευρεία γκάμα που στοχεύει στα ατομικά ενδιαφέροντα των χρηστών. Χάρη στη φιλόδοξη προσέγγιση των τμημάτων έρευνας και ανάπτυξης της, η AOC δημιούργησε μια σειρά οθονών που προσφέρει έναν κόσμο ευκαιριών multimedia.

Επιλεγμένες οθόνες από την γκάμα της AOC που έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν μια μοναδική σύγχρονη multimedia εμπειρία:

U3477PQU: Άνετη 21:9 WQHD οθόνη 34-ιντσών (86 εκ) ιδανική για την παρακολούθηση αγαπημένων ταινιών. Με UltraWide ανάλυση 3440×1440 η οθόνη U3477PQU είναι πρωταθλήτρια του multi-tasking.
http://aoc-europe.com/en/products/u3477pqu

I2473PWY: Κομψή Full HD οθόνη 24” (61 εκ) με ενσωματωμένα ηχεία ONKYO για μοναδική κινηματογραφική εμπειρία. Η I2473PWY υποστηρίζει τις τεχνολογίες MHL και Miracast, που επιτρέπουν την εύκολη σύνδεση με φορητές συσκευές για την αναπαραγωγή video, φωτογραφιών και παιχνιδιών στη μεγάλη της οθόνη.
http://aoc-europe.com/de/products/I2473PWY

E1759FWU: Φορητή οθόνη 17” (43 εκ) που διευρύνει την επιφάνεια θέασης ως δεύτερη οθόνη. Ενίσχυση της παραγωγικότητας που απαιτεί μόνο ένα καλώδιο τόσο για τη μεταφορά δεδομένων όσο και για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.
http://aoc-europe.com/en/products/e1759fwu

AOC E1759FWU_front_woman_designHome theatre

Όταν μιλάμε για πραγματική κινηματογραφική εμπειρία, συνήθως δεν έχουμε στο μυαλό μας την οθόνη του υπολογιστή. Ωστόσο, το αυξανόμενο ενδιαφέρον για υπηρεσίες streaming και video-on-demand έχει μεταμορφώσει τον υπολογιστή σε οικιακό κέντρο πολυμέσων. Η διάθεση online video καθώς και η ταχεία ανάπτυξη της τεχνολογίας των οθονών, έχουν καταστήσει τις οθόνες Η/Υ απαραίτητη προσθήκη στην τηλεόραση.

Για να συνδυαστεί η εξαιρετική ποιότητα εικόνας με αντίστοιχη ηχητική εμπειρία, πολλές οθόνες είναι εξοπλισμένες και με ενσωματωμένα ηχεία. Η εξωτερική συσκευή ήχου δεν είναι πλέον απαραίτητη, έτσι περιορίζονται τα περαιτέρω κόστη αλλά και ο απαιτούμενος χώρος εγκατάστασης. Το πρόσφατο λανσάρισμα των ευρειών οθονών 21:9 απολαμβάνουν οι λάτρεις του κινηματογράφου. Χάρη στη μεγάλη τους επιφάνεια και την ποικιλία πηγών σήματος, οι συγκεκριμένες οθόνες προσφέρουν ταινίες σε υψηλής ποιότητας ανάλυση και ήχο.u3477Pqu_front_soccer_design

Οθόνη U3477PQU με 86 εκ επιφάνειας οθόνης για πραγματική κινηματογραφική εμπειρία:

Περιεχόμενο από φορητές συσκευές σε υψηλή ανάλυση
Επιστρέψατε από διακοπές και θέλετε να μοιραστείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα με φίλους και την οικογένειά σας; Το mobile περιεχόμενο από smartphones ή tablets έχει γίνει πλέον πρωταρχική πηγή ψυχαγωγίας. Όμως το περιορισμένο μέγεθος της οθόνης των φορητών συσκευών συχνά περιορίζει την εμπειρία θέασης. Ωστόσο τεχνολογίες όπως το MHL έχουν μεταμορφώσει τις οθόνες υπολογιστών σε τέλεια συντροφιά όταν πρόκειται για την προβολή mobile περιεχομένου σε μεγαλύτερη, υψηλής ανάλυσης οθόνη.

Το MHL ή Mobile High-Definition Link επιτρέπει την απευθείας σύνδεση συμβατής φορητής συσκευής Android με την οθόνη, αντανακλώντας το περιεχόμενο σε μεγαλύτερη επιφάνεια.

Αποτελεί επίσης έναν πολύ καλό τρόπο για να απολαύσετε τα παιχνίδια των smartphones, ενώ κατά τη σύνδεση μπορείτε ταυτόχρονα να φορτίζετε τη φορητή συσκευή. Πολλές οθόνες επιτρέπουν την απεικόνιση περιεχομένου ακόμα και ασύρματα, χάρη στην τεχνολογία Miracast. Το να μοιράζεσαι φωτογραφίες, video ή μουσική δεν ήταν ποτέ ευκολότερο.i2473Pwy_front_liquid_design

Οθόνη AOC I2473PWY με Miracast

Φορητή απόδοση για προβολή εν κινήσει
Ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον απαιτεί ευέλικτη εγκατάσταση οθόνης, κατάλληλη για πολλαπλές δραστηριότητες όπως παρουσιάσεις, προβολή εγγράφων, ανταλλαγή μηνυμάτων, εφαρμογές mail και πολλές άλλες.

Πολλές φορές αυτό απαιτεί επιπλέον επιφάνεια προβολής, κάτι το οποίο είναι δύσκολο όταν βρίσκεται κανείς εν κινήσει. Η λύση βρίσκεται στις οθόνες USB που επιτρέπουν στους επαγγελματίες χρήστες να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον εργασίας όταν εργάζονται εκτός γραφείου.

Επίσης οι συγκεκριμένες οθόνες διευκολύνουν σε επαγγελματικές περιπτώσεις καθώς ο χρήστης μπορεί με άνεση να μοιραστεί περιεχόμενο με πελάτες σε μια πρόσθετη οθόνη.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *