ΑρχικήinetΗ Google μπήκε στην μόδα των hashtags

Η Google μπήκε στην μόδα των hashtags

Hashtag

H Google αν και άργησε να μπεί στη μόδα του hashtag,  ξεκίνησε επιτέλους να επιτρέπει την αναζήτηση με αυτά.

Από τώρα και στο εξής, εάν κάνετε αναζήτηση στο Google για ένα hashtag , είναι πιθανόν να εμφανιστούν στα αποτελέσματα αναζήτησης τα Google+ μηνύματα-συζητήσεις που χρησιμοποιούν αυτό το hashtag .

Προς το παρόν, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στο Google.com και Google.ca, το οποίο σημαίνει ότι είναι περιορισμένη μόνο στα αγγλικά sites και δεν εργάζεται στο Google.gr.

Οι συζητήσεις που θα εμφανίζονται στις σελίδες αποτελεσμάτων είναι αυτές που χαρακτηρίζονται ως δημόσιες ή που έχουν μοιραστεί μαζί σας, αν είστε χρήστης του Google+.

Οι Google+ δημοσιεύσεις ρολλάρουν αυτόματα, αλλά μπορούν επίσης να ελεγχθούν με το χέρι και με τη βοήθεια των πάνω και κάτω βελών που βρίσκονται στην κορυφή.

Επίσης η Google φρόντισε να συμπεριλάβει τη δυνατότητα να αναζητήσετε hashtag και σε άλλες πλατφόρμες, και συγκεκριμένα από το Twitter και από το Facebook.

Για όσους δεν έχουν διαβάσει παλαιότερες δημοσιεύσεις μας, σας ενημερώνουμε ότι τα hashtags είναι μία υπηρεσία που σας επιτρέπει να προσθέσετε μία δημοσίευση σας, σαν μέρος μιας ευρύτερης συζήτησης. Όταν κάνετε κλικ σε ένα hashtag στο Google ή στο Facebook για παράδειγμα, θα μπορείτε να δείτε μια ροή δημοσιεύσεων άλλων μελών που χρησιμοποιούν το ίδιο hashtag.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS