ΑρχικήinetΝέα έκδοση του Instagram για iOS7

Νέα έκδοση του Instagram για iOS7

Instagram-for-iOS-7-Announced

To Instagram κυκλοφόρησε μια νέα ενημερωμένη έκδοση, προσθέτοντας υποστήριξη για το iOS 7, καθώς και νέες βελτιώσεις για φωτογραφίες και βίντεο.

Σε ένα post στο επίσημο blog Instagram, οι προγραμματιστές αναφέρουν:

“Με την εισαγωγή του iOS 7 που δίνει έμφαση στη σαφήνεια, αποφασίασαμε να ξαναχτίσουμε την εμφάνιση και την αισθητική του Instagram. Το Instagram 4.2.0 αυξάνει το μέγεθος των φωτογραφιών και των βίντεο στο feed που εμφανίζονται πιά μέχρι την άκρη της οθόνης. Η ανάλυση έχει επίσης αυξηθεί λόγω της αύξησης των μεγεθών των φωτογραφιών, έτσι ώστε οι φωτογραφίες και τα βίντεο να είναι σαφέστερα και πιο ζωντανά από ποτέ».


[one_third]Instagram-Photo[/one_third] Το νέο Instagram έχει προσαρμοστεί πλήρως στο iOS 7. Αυτό σημαίνει ότι η νέα αισθητική του app είναι πιο flat ενώ χρησιμοποιούνται controls του iOS 7. Εκτός από το πιο flat design αυτό που ξεχωρίζει αμέσως είναι οι μεγαλύτερες φωτογραφίες.

Αναλυτικότερες  οδηγίες και περιγραφές μπορείτε να βρείτε στο κέντρο βοήθειας του Instagram.

Αν έχετε ήδη εγκαταστήσει το Instragram στο κινητό σας και έχετε κάνει upgrade στο iOS7 τότε λογικά το upgrade του Instagram θα πρέπει να έχει γίνει ήδη, αυτόματα.  Διαφορετικά κατεβάστε το Instagram 4.2.0 δωρεάν από το iTunes.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS